Det store, åpne rommet

Vi tar store skritt i riktig retning om dagen. Det er virkelig helt fantastisk å se hvordan huset reiser seg igjen etter alt vi har revet ned! Tenk at det bare er to uker siden vi tok over i dag, og nå er nesten alle tak ferdig gipset og vi venter på alt som skal komme inn til uka sånn at snekkerne virkelig får begynt med de store endringene!

Aller mest gleder jeg meg til å se hvordan andre etasje blir til slutt. Det store åpne rommet hvor man kan sitte og virkelig ta inn den fantastiske utsikten!

Denne etasjen blir i all hovedsak kjøkken og stue – og ikke så mye mer. Det er vinduer på alle kanter og hele tre utganger! Vi legger inn en ny, stor verandadør mot hagen sånn at vi får tatt enda mer av utearealet inn om sommeren. Planen er å bygge en stor platting rundt nesten hele huset som går i flukt med gulvet i overetasjen og på den måten skape en illusjon av at det er enda større her enn det egentlig er.

Og nå når alle vegger som skal bort er fjernet og det bare er pipa som står igjen, kjennes denne etasjen helt enorm. Vi får nye store vinduer ved spisestua og på kjøkkenet tror jeg jeg kan samle hele storfamilien til pepperkakebaking neste år. For det er nettopp det vi får med dette huset og kanskje aller mest dette store, åpne rommet – muligheten til å samle alle vi er glade i. I rekkehuset blir det trangt og veldig oppdelt så fort vi blir litt fler, men her får vi plass til å samles. Jeg kan ha alle søsknene mine på besøk uten problemer for eksempel – og det har jeg ønsket meg så lenge!

Vi skal male veggene i stua blå og har vært helt gærne og bestilt oss en kjempeblå velursofa! Det blir stramme linjer med hint av tung glamour og gamle, kjære elementer som det antikke skapet vårt og gyngestolen etter min bestemor.

Jeg gleder meg noe helt enormt til å tusle opp trappa og bli møtt av lys fra alle kanter og en fantastisk utsikt hver eneste dag. Og jeg gleder meg til å viser deg alt etterhvert, men enn så lenge må du holde ut med tegninger. Men for hver dag kommer vi ørlittegrann nærmere!

Hvis du vil få med deg alt på veien til drømmehjemmet og alt annet som skjer i hverdagen, bør du følge meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

2 kommentarer

  1. Flytter dere langt ifra der dere bor nå? Må dere skifte kommune, eller er det samme kommune? Må barna bytte barnehage feks? Spennende blir det nok uansett:) Dete kommer sikkert til og få det så fint når det blir ferdig.

    1. Nei, vi flytter ikke langt i det hele tatt, men vi bytter krets. Dog vil barna fortsette i samme barnehage og fritidsaktiviteter samtidig som vi kommer enda nærmere nær familie. På mange måter flytter vi tilbake til der jeg er fra, så jeg syns det er veldig stas!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *