Startskuddet har gått!

SÅNN! Nå er vi i gang! Startskuddet til vårt største prosjekt så langt har gått og vi er en god blanding av superspente og stressa i alt vi gjør og alt vi tenker. Det er utrolig mye som gjenstår, men i løpet av denne helgen har vi gjort mer enn vi noen gang turte å tro!

Å invitere til dugnad er en risiskosport, og jeg må ærlig innrømme at vi har sett litt mørkt på det innimellom. Det er jo ikke sånn at folk har ubegrenset med tid til overs i livene sine. Vi har barn og hytter og interesser og egne hjem, så en dag på dugnad for andre passer rett og slett ikke alltid inn. Heldigvis er vi så heldige at vi har noen skikkelige arbeidsjern rundt oss – og i løpet av helgen har vi fått mer hjelp enn vi noen gang turte å se for oss at vi ville få!

Vi har fått revet kjøkkenet og alle veggene som skal bort i øverste etasje. Alle plater og alt panel som ikke lenger skal være der har forsvunnet ut vinduet og tilbake står en peis – som også snart ryker. Nede har boder blitt til et stort åpent rom og alle soverommene har i følge barna tatt form som en gymsal. Tilbake i underetasjen står bare bærende vegger og badet som skal pigges opp. I morgen. Og når det er borte – ja da er det faktisk klart til å begynne å bygge opp igjen. Nevnte jeg at vi tok over torsdag ettermiddag? I dag er det fire dager siden.

Holder vi denne farta er vi strengt tatt nesten ferdige før jul!

Hvis du vil få med deg alt på veien til drømmehjemmet og alt annet som skjer i hverdagen, bør du følge meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *