Aller første del i puslespillet er her!

Jeg kjenner at jeg er ganske utålmodig nå. Vil helst at alle brikkene i puslespillet skal falle på plass på en gang. Tålmodighet er liksom ikke en greie jeg innehar veldig mye av, så jeg sliter ikke så rent lite om dagen. Det er så mye å vente på – og så mange som skal jobbe så fryktelig mye før vi i det hele tatt kan si at vi nærmer oss mål!

Men i dag kom den aller første brikken i hus!

Du vet når du får beskjed om at noe skal komme mellom 8-14? Du vet jo innerst inne at det ikke kommer til å være i nærheten av deg før klokka nærmer seg hvert fall 13.00. Alikevel forter du deg hjem fra barnehagen for å være sikker på at du er hjemme når klokka slår 8. Og så begynner du å vente. Du tar en kaffe. Jobber litt mer. Ser opp på klokka. Igjen.

Det er akkurat som om dagen står helt stille! Som om alle arbeidsoppgaver hopper rundt og spenner bein på hverandre. Ikke det at jeg gleder meg SÅ mye, men det er noe med det å være sånn på vent. En hel dag!

Så – nesten en time etter at den skulle vært her kom den. Mitt nye kjøkkens prikk over i’en. Min lille øyesten som jeg har kjempet gjennom… Tenk at man kan bli så glad over en ny kjøkkenvifte!

Helt latterlig, men sånn er det i disse dager. Jeg gleder meg sånn til å vise det ferdige resultatet, men i mellomtiden må du ta til takke med et bilde fra produsenten. Jeg er faktisk litt forelsket…

Hvis du vil få med deg alt på veien til drømmehjemmet og alt annet som skjer i hverdagen, bør du følge meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

Bildet er lånt fra RørosHettas hjemmeside og viser ventilatoren på nesten nøyaktig samme farge som vi har tenkt å ha på veggen!

Jeg har kjøpt vifta mi helt selv og fant den hos RørosHetta!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *