En uke igjen…

En uke. 7 dager. Det føles ut som en evighet siden 2. juli, men samtidig går tiden litt for fort akkurat nå. Eller går den for sakte? Innerst inne vil jeg strengt tatt bare hoppe til januar og ta tak i innredning og innflytting i stedet for riving, men vi må gå alle stegene. Og om en uke begynner det…

Vi har så mange planer og ønsker. Så utrolig mange tanker om hvordan dette skal bli! Denne uka har vi bestilt sofa og bestemt oss for farger i stua. Vi har så smått sett på belysning og vi har virkelig begynt å visualisere. Vi har bestemt oss for seng og vi har lagt oss hver kveld med vissheten om at nå – nå skjer det snart!

Dagene brukes godt. Vi ligger litt på lading rett og slett. Helgene har vi brukt til å nikose oss med barna, ikke stresse, ikke jobbe med noe. Kveldene har vi senket skuldrene, vi har gått lange turer med Bikkja (riktignok en og en), vi har sett bladene falle over alt og tent stearinlys i mørket. Det siste er det kanskje mest jeg som har gjort.

Og vi har vindusshoppa på nett…

Og nå begynner mye å falle på plass! Snart kommer det flere leveringer på ting vi allerede har bestilt. Ingeniøren syns jeg er litt smågæren, men noen ganger tenker jeg at alt som er unnagjort er nettopp det – det er vi ferdig med! Så til uka kommer verdens fineste kjøkkenventilator, i helgen skal vi bestemme oss for gulv og kanskje kjøpe første lampa til den nye stua vår. Den nye, blå stua!

Men først må vi overta. Og fra fredag smeller det skikkelig! Vil du være med, så heng på!

Hvis du vil få med deg alt på veien til drømmehjemmet og alt annet som skjer i hverdagen, bør du følge meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

Bilde fra prospekt

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *