Det er litt ensomt

Det er over to år siden jeg begynte for meg selv, men i nesten halvannet av de årene, har jeg jobbet ganske tett med en annen. Vi har møttes til faste tider, samarbeidet om oppgaver og hatt hverandre å sparre med. Nå er det bare meg, og for å være helt ærlig så er det litt ensomt.

Det er oppturer og nedturer i et hvert yrke, og alle opplever at det er godt at man ikke er alene fra tid til annen. Det er godt å le sammen, få ut frustrasjon over vanskelige oppgaver eller bare kunne fortelle om helgens mange opplevelser. I firlanslivet er det ikke så mange av de mulighetene. Det er jo bare meg. Og mailen. Og alle oppgavene. Men jeg er jo ikke alene i den hverdagen – og det skal jeg bruke resten av uka på å utnytte.

For en av de mange tingene som er bra med å være en del av et større nettverk som United Influensers er at jeg faktisk har kolleger! Vi jobber ikke med det samme, er ikke opptatt av samme ting eller har samme oppgaver i hverdagen, men mange av oss har oss selv som sjef – og det betyr at vi deler noe vesentlig. Vi deler hverdager med små og store utfordringer som vi må ta på strak arm. Vi tar sjanser som tidvis er skremmende og stjeler nattesøvn. Vi møter motstand og må noen ganger hoppe ut i et ukjent landskap.

Så denne uka skal jeg ta meg tid til litt kollegial hygge med to fine damer; Trine og Linn. Jeg ser frem til å la meg inspirere av av to som befinner seg på samme sted som meg; med store drømmer og en ukuelig tro på fremtiden!

Jeg gleder meg til å henge med dere!

Hvis du vil få med deg alt på veien til drømmehjemmet og alt annet som skjer i hverdagen, bør du følge meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

2 kommentarer

  1. ❤️❤️❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *