Men hvilken liker du best da?

Jeg er ikke kjempeopptatt av drenering. Det er sikkert dumt, men det er veldig ærlig. Jeg er ikke så fryktelig fokusert på vindusspesifikasjoner heller, men jeg hører etter da. Selv om jeg kanskje bråbestemmer meg litt på hva jeg liker best. How hard can it be liksom? Bare bestill!!!

Så bytter rollene og vi står der. Foran 90 forskjellige baderomsskap. Jeg har vært her før. Har strengt tatt alle katalogene hjemme, men hvis jeg skal være helt ærlig, så er det nok bare jeg som har sett på dem. For dette er tross alt møbler vi skal ha i 15 år. Jeg har aldri eid et møbel så lenge før. Jeg har bare så vidt klart å bo så lenge en gang.

Da vi ble sammen var Ingeniøren overtydelig på at han ikke brydde seg det spøtt om interiør. Heldigvis har jeg levd med ham i noen år, så jeg vet at det er vås. For du vet det blikket som kommer når du har kjøpt med deg noe nytt hjem og henger det opp på veggen? Det som gjerne etterfølges av at hodet legges litt på skakke og en tungespiss på jakt etter ord legger seg ventende i munnviken. Som en slangetunge klar for å angripe. Der står han og besiktiger mitt nyeste innkjøp. Lenge.

Så derfor TVINGER jeg gjennom lange timer hos den ene leverandøren etter den andre. Jeg gjør grundig reserach, bestemmer oss strengt tatt på forhånd og så går vi inn i løvens hule. Taktikken har fungert bra så langt. Har kjøpt de spisestolene jeg syns vi skulle ha, kjøkkenet jeg ønsket meg og nå har vi også sendt i vei bestilling på de baderomsmøblene jeg har sett for meg.

Jeg kan ikke si at det er lett å få frem et svar, men ingen skal kunne hevde i ettertid at de ikke fikk være med å ta avgjørelser. For DET stemmer ikke!

Så det går sakte, men sikkert fremover – og før vi vet ordet av det så begynner den virkelige jobben!

Jeg gleder meg til vi er ferdig med alle disse valgene…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *