En kjøkkendrøm på vei

Det er så mye vi drømmer om. Ting vi vil ha, løsninger vi ser for oss. Vi vil ha plass til alle, masse lys, vi vil nyte utsikten og føle oss hjemme. Min kjøkkendrøm har endret seg flere ganger, og jeg har tenkt og vurdert så mange ganger at jeg har mistet litt oversikten. Men nå er det ingen vei tilbake – nå er kjøkkenet bestilt!

Og jeg må ærlig innrømme at jeg ikke hadde den villeste aning om hvor omfattende og stressende det er å kjøpe kjøkken! Det er så mange hensyn å ta, så mange ting man må tenke på. Det er liksom ikke bare å bestille og så vips så har du det. Bare tegneprosessen tar en hel liten evighet.

Og så sitter man der med en voldsom følelse av at man slettes ikke har kontroll. I det hele tatt. Og når alt er bestilt så er det ingen vei tilbake. Det som kommer er det du ender opp med. Om benkeplata er feil, ja så må du ta konsekvensene av det. For det var jo du som hadde rabla ned noen mål på en liten lapp og skråsikkert ytret at de stemte. Så da må de bare det.

Vi har ikke en gang et rom å måle i. Vi må bare håpe at målene blir sånn som vi nå har sett for oss. Og gjør det det, ja da skal vi være så sinnsykt fornøyde! Heldigvis har vi blitt tatt enormt godt vare på av Alice, så jeg er ogentlig overraskende rolig her jeg sitter.

Og mens vi venter på å finne ut av om vi har målt rett, så gleder vi oss veldig til å motta leveransen på en trillion deler om noen uker. Da blir det tellefest!

Hvis du vil få med deg alt på veien til drømmehjemmet og alt annet som skjer i hverdagen, bør du følge meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

På kjøkkenøya får vi en fin spiseplass samt en benk barna kan stå på når vi baker eller lager mat!
Lav stekeovn til lavt menneske…
Tror vi får bakeplass til 14 her…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *