Overveldet

Tusen, tusen takk for alle meldinger, kommentarer, hilsner og lykkeønskninger det siste døgnet! Jeg er rett og slett helt overveldet. Jeg visste jo at det var mange fine folk der ute, men at dere er så mange – og så fine, det visste jeg faktisk ikke!

For den siste uka har vært helt spesiell. Den har vært spesielt travel. Spesielt innholdsrik. Og spesielt trist. Jeg hadde virkelig ikke trodd jeg skulle reagere så sterkt. Å se noe man er så stolt av og glad i bare forsvinne forran øynene mine uten en eneste mulighet til å gjøre noe med det, har vært nærmest lammende. Jeg har blitt helt satt ut av min egen reaksjon.

Jeg tror det er først nå jeg har forstått hvor mye det har betydd for meg.

Jeg har grått i dag også. Da jeg snakket om veien videre LIVE på Facebook i dag. Det føles nesten helt uvirkelig å si det høyt. At vi ikke skal jobbe sammen mer. Men samtidig har jeg fått så mye kjærlighet og så mange komplimenter! Jeg har blitt overrøst med gode ord og fremmede menneskers historier om hva jeg betyr for dem. Flere har ytret ønske om å bli med meg videre, jeg har allerede snakket med noen jeg gjerne vil ta en prat med også. Og alt i alt begynner jeg å bli ganske sikker på hvordan dette skal bli.

Men jeg må puste ut først. Kjenne på den neste mandagen med fullt fokus på annen jobb. Og så skal jeg sette meg ned med agenten min hos United Influensers og se hvordan vi skal få til fremtiden. Etter en helg. Og kanskje en helg til også.

Og frem til da skal jeg nyte alle de fine ordene og hilsnene dere har sendt min vei.

Tusen takk – dere betyr utrolig mye for meg!

Hvis du vil få med deg alt på veien til drømmehjemmet og alt annet som skjer i hverdagen, bør du følge meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

2 kommentarer

 1. Fine du! Jeg forstår godt reaksjonen din, det ville vært mye værre om du ikke reagerte i det hele tatt!

  Gleder meg til å følge Overlivet med deg videre, det kommer til å bli så bra og fint!
  ❤️ klem til deg

  PS; hvor er jakka di fra? Den gule

  1. Ja, det skulle jo egentlig bare mangle… ❤️

   Jakka er fra Vavite, kjøpt på Match. Elsker den!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *