Noe kommer og noe går…

Denne høsten har jeg fått lære at ingenting er konstant. Mennesker du tenkte aldri skulle bli borte, ting du har jobbet for, livet i seg selv. Så skjørt og så uberegnelig. Du ser det kanskje ikke før det kommer en gang. Det bare plutselig er sånn.

Å miste noe eller noen er alltid vondt. På helt forskjellige nivåer smerter det deg og setter spor. Spor du tar med deg og som til slutt blir din sti. Denne uka fikk min sti en ny sving. En ny avstikker nærmest. En jeg ikke så komme. Jeg må finne veien tilbake igjen, og fortsette på den stien jeg gikk på, men akkurat nå er jeg litt i villrede.

For jeg vet ikke helt hvilken vei jeg skal velge. Jeg er ikke helt sikker på hva som er rett. Jeg vet at jeg ikke vil gi opp alt vi har jobbet for sammen, men jeg vet ikke om jeg kan fortsette veien uten henne heller.

For nå er OverLivet, som det var, historie. Jeg står alene igjen og vet ikke hva som skjer. Jeg vet at jeg vil fortsette med podcast på ett eller annet nivå. Jeg elsker mediet, de som har fulgt oss og det å dyrke den gode samtalen med andre. Kanskje skal jeg invitere spennende folk inn i min verden. Eller ta med meg noen nye som kan gå på stien min sammen med meg.

Jeg vet at Hilde vil at jeg skal ha det bra – og jeg unner henne all mulig suksess i det hun nå tar fatt på. I en hverdag med mange utfordringer er det så viktig og bra at man tar en grundig runde med seg selv og prioriterer det som er rett. Noen ganger betyr det at man må gå fra noe man egentlig elsker, og de avgjørelsene er de tyngste, selv om de er helt nødvendige.

Jeg er så stolt av Hilde som viser mot og handlekraft for å løse utfordringene hun står i!

Men for meg er alt litt åpent nå. Og litt sårt. Men ingenting er så ille at det ikke kan repareres. Det må bare få litt tid. Alt handler jo om å overleve livet, og selv om det noen ganger føles fryktelig kjipt og tungt, så går det!

Det må jo bare gå.

Og så finner jeg veien min igjen. Og da håper jeg du blir med meg videre på ferden!

Hvis du vil få med deg alt på veien til drømmehjemmet og alt annet som skjer i hverdagen, bør du følge meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

6 kommentarer

 1. Synes det er utrolig trist å ikke skulle høre dere hver torsdag fremover! Håper virkelig jeg får høre deg mer!

  1. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å komme tilbake! ❤️

 2. Ønskemamma

  Du kommer tilbake Janne! ❤️
  Og i den ene praten snakker vi sammen. Det tror jeg.

  1. Det hadde vært veldig hyggelig!

 3. Håper du kommer tilbake ❤️

  1. Det skal jeg virkelig jobbe for å få til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *