Så mange planer, så lite tid…

Altså – i går gikk det plutselig opp for meg; vi er inne i måneden der vi overtar huset vårt! SHIT! Det føles rett og slett helt sinnsykt, men som jeg gleder meg! Dette har vi altså ventet og ventet på. I tre måneder har vi tegnet og diskutert og fundert, og nå skal vi snart i gang. Og vi har så mange planer!

Den kanskje største forandringen blir planløsningen i huset. Vi kommer til å endre nesten alle rom, ja faktisk er det bare noen ytterst få som forblir som de er i dag. I første etasje skal vi flytte inngangen, utvide badet, lage et allrom til barna og bygge nytt soverom til oss voksne. Vi skal rette ut vegger, fjerne plassbygde skap og forsøke å få trappa til å skinne!

I dag består første etasje av utrolig mange små rom. De innvendige bodene er mer som kott å regne, bad og WC er separert, det brukes masse plass på gang og entre og utgangspartiet er litt rart plassert. Å gå inn i et vindfang og komme rett til trappa føles mye mer intuitivt og inviterende syns jeg. Det blir akkurat som om huset åpner seg mer opp og ønsker å sende deg opp til den luftige andreetasjen!

Så her er planene store. Faktisk vil absolutt alle rom her bli påvirket av planene og dette er sånn vi ser for oss at det skal bli:

Vi håper på å kunne bygge inn det gamle inngangspartiet og lage et stort og godt soverom til oss der. Her vil vi lage en garderobeløsning, få masse lys inn fra nye, store vinduer og skape vår egen oase – og fortsatt være nære barna. Kjellerstua vil få plassbygde hyller og benker til leker, tegning og maling, en egen TV og alt det barna ønsker seg; rett utenfor deres egne barnerom! På den måten får de også sin egen sfære der barn får være barn og som kan utvikle seg sammen med dem mens de vokser.

Badet blir stort og godt, og i kveld er planen å lande litt av alt VVS-utstyret vi trenger, både til bad og kjøkken. Og så er det det store spørsmålet da; hva slags fliser og overflater skal man ha? Jeg har 1000 ideer og ombestemmer meg omtrent hver dag, men jeg er helt sikker på at det skal bli både fresht og frodig – hva nå enn det vil innebære!

Så nå nærmer det seg virkelig. Denne husdrømmen. Det legges stadig nye planer, ting faller mer og mer på plass og vi begynner kanskje å skjønne at vi snart er i gang for alvor!

JEG GLEDER MEG!!!

Hvis du vil få med deg alt på veien til drømmehjemmet og alt annet som skjer i hverdagen, bør du følge meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *