Nå går startskuddet snart

Delmål nummer vet ikke er endelig nådd! Rekkehuset er solgt og vi er ferdig med feiringen. Vi har forsøkt å hente oss litt inn etter mange uker med mye jobb og lite søvn. Strengt tatt har vi vel følt at vi bare har blitt trøttere av det, men nå går startskuddet snart – og da bør vi sitte godt plassert i feltet for å si det sånn!

Så nå har det morsomme begynt. Og vi begynte faktisk med å kjøpe oss spisebord på lørdag! Mange vil sikkert hevde at det er en utrolig rar ende å begynne i, og jeg er slettes ikke uenig i det. Det var bare det at dette bordet stod og ropte til oss. Plass til 14, nydelig finnish og klart til å ta med seg. Vi bare måtte. Så i går tegnet vi kjøkken – basert på et allerede innkjøpt spisebord.

Litt omvendt, men det funker sånn også! Vi henter opp farger og skaper det som skal bli vårt. Endelig er det faktisk helt lov å tenke på lamper og farger og alle detaljer. Det er rett og slett på tide å bestemme seg for hva slags lys man skal ha over kjøkkenbenken, hvordan vi vil ha det i stua og hvordan vi vil at barna våre skal ha det i årene som kommer.

Og jeg kjenner at jeg blir helt lykkelig av at vi endelig er i denne fasen. At alt vi nå gjør er for at VI skal ha det fint i fremtiden, og ikke for at noen andre skal få det enkelt når de tar over nøklene våre. Jeg er helt overbevist om at vi har fått godt igjen for det arbeidet vi har nedlagt de siste ukene, men nå er tiden endelig her for å vende blikket mot et gammelt hus som trenger mye kjærlighet for å fremstå som vårt drømmehjem.

Herrefred som jeg gleder meg!!!

Hvis du vil få med deg alt på veien til drømmehjemmet og alt annet som skjer i hverdagen, bør du følge meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

2 kommentarer

  1. Så moro! Dere må kose dere med innredningen!

    1. Tusen takk!
      Det blir veldig stas å komme skikkelig i gang!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *