Farvel små grå!

Jeg skal være helt ærlig med deg; jeg er snart 40 år, skriver blogg og har grått hår. Det er ikke en veldig vanlig kombinasjon, det er jeg klar over, men vi finnes vi også! Og jeg skulle så inderlig gjerne sagt til deg at jeg står støtt i min grå manke, men det gjør jeg ikke. Jeg hater mine små grå og er på ingen måte fortrolig med utviklingen. Akkurat på dette punktet skulle jeg ønske jeg var mann…

For mens Ingeniøren blir sofistikert, mystisk og enda kjekkere av at det sniker seg inn et diskret sølvskjær langs tinningene, så blir jeg bare gammel. Jeg føler meg ikke flott, jeg står ikke i det og jeg vil bare ha det bort så fort jeg ser antydninger til den nitriste fargen. Og det handler ikke om at jeg ikke tåler å bli gammel! For all del; jeg bryr meg ikke om rynkene mine eller at jeg husker tekster jeg sang for hele 22 år siden. Jeg omfavner tryggheten som følger med alderen og bryr meg ikke om at puppene har blitt litt lengere. Jeg føler meg klokere, tøffere og kulere enn noen sinne, men jeg liker ikke grått hår!

Jeg vil ikke ha det, jeg vil ikke gå foran med et godt eksempel og jeg har ingen planer om å starte en ny trend. Forrige uke brukte jeg til og med tørrshampo med farge for skjule de små grå i skillen! Det er nesten det samme som å male på seg hår det! Og selv om jeg følte meg helt sjukt overfladisk og teit, så gjorde jeg det dagen etter også. I skjul.

For jeg vil jo ikke at barna mine skal se at jeg maler håret mitt for å gjemme noe som er helt naturlig! Alt inni meg skriker jo at det er feil! Så derfor drar jeg til Hilde. Helt alene og uten nevneverdig mange vitner setter jeg meg ned og lar meg skjemme bort mens alle spor av grått hår forsvinner som dugg for solen. Og jeg innrømmer det glatt; det kommer jeg til å fortsette med til håret detter av meg!

Tror jeg…

Fra i kveld og ut uka får alle nye kunder hele 30% på samme forsvinningsnummer for de små grå hos Hilde på Adam og Eva Sandvika. Og om du ikke har samme forfengelighetsproblem som meg, så får du 20%på klipp, annen farge eller extensions om du bestiller mellom 17.-23. september!

Timen må bookes denne uka, men kan gjennomføres på et senere tidspunkt. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *