Den ene viktige

Å se ordene sine på trykk i VG var ganske spesielt. For to år siden visste jeg ikke hva jeg skulle gjøre i livet. For snart fem år siden hadde jeg aldri skrevet noe. Jeg satte meg ned en dag og begynte med blogg. Og i går tok den bloggen meg helt til debattsidene i landets største avis. Uten at jeg hadde gjort noe som helst. Og ut av det blå kom det noen ord tilbake. Den ene viktige talbakemeldingen…

For jeg legger ikke skjul på at jeg var livredd. Jeg har jo til og med skrevet om det. Jeg var redd for hvordan det hele ville bli mottatt. Om jeg ville få masse drit eller om folk faktisk forstod hva jeg prøvde å formidle. Og jeg ante fred og ingen fare da jeg plutselig fikk en melding fra et nummer jeg ikke kjente igjen. Meldingen begynte med «Hei! Tar sjansen på at det er du…» Og så så jeg ikke mer. Ikke om jeg ikke åpnet den. En SMS. Hvem tar seg bryet med å finne nummeret mitt, finne meg? Hva vil man egentlig si da?

Jeg fikk rett og slett litt harahjerte der jeg satt…

Alene hjemme. Uviten om at ordene mine faktisk levde sitt eget liv der ute. Jeg følte meg plutselig så ekstremt sårbar. Så vanvittig utsatt! Men jeg hadde ikke trengt det. For meldingen jeg fikk var noe av det hyggeligste jeg har fått tilsendt noen gang:

Du tok sjansen på rett person, og du gjorde noe veldig viktig for meg… For med disse ordene så klarte jeg å holde meg helt unna å lete etter kommentarer. Jeg senket skuldrene og lot troll være troll. Jeg ga rett og slett faen i hva andre ville måtte mene, for i følge noen burde innlegget mitt være pensum i skolen.

Det holder for meg det!

Det var den ene viktige kommentaren jeg trengte. Og så fortsatte det å strømme på med heiarop og fantastiske tilbakemeldinger hele kvelden – og de kommer enda.

Så det er bare en ting å si; TUSEN TAKK FOR ALL STØTTE DE SISTE DAGENE! Jeg er faen meg heldig som har en så sterk heiagjeng i ryggen når jeg slenger med leppa og bedriver høylydt voksenopplæring der ute…

Hvis du vil få med deg alt på veien til drømmehjemmet og alt annet som skjer i hverdagen, bør du følge meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *