KaffePause

Jeg er småbarnsmor. Småbarnsmødre overlever på kaffe. Eller av kaffe. Noen ganger tenker jeg at jeg gjerne skulle fått kaffe intravinøst. Derfor har jeg en kaffemaskin på hytta, en på kjøkkenet hjemme og en på soverommet! Jeg elsker kaffe – og jeg elsker at jeg kan få den raskt!

Når jeg da blir invitert til en formiddag på Continental Hotell – for å smake på kaffe, da sier ikke jeg nei for å si det sånn. Nescafé ville gjerne ta oss med på en liten blindtest på kaffe, og som den selverklærte kaffeelskeren jeg er, så var jeg mer enn klar for å vise at hvem som helst kan komme inn og avsløre en kopp pulverkaffe!

Lite visste jeg om hvor komplekst kaffe er!

Visste du for eksempel at det er langt flere aromaer i kaffe enn i hvilken som helst vin? Og nyansene kan ødelegges av den deiligste kaka eller den mest eksklusive sjokoladen? Ikke rart jeg syns kaffen vår smaker høgg av lebepomaden min…

Fikk ikke helt til slurpelyden man skal lage, men hvem bryr seg vel om det?

Og jeg klarte å finne pulverkaffen av de fire koppene vi testet. Men ikke Nescafé Gull… Den satte jeg faktisk på en soleklar førsteplass! Og jeg som så hardnakket har hevdet til stefaren min at pulverkaffe smaker drit..! Vel – her er det bare å svelge en svært hårete kamel og pakke med meg et stort glass Nescafé Gull neste gang vi skal en tur til hytta uten innlagt vann.

For det er jo det som er så genialt med pulverkaffe. Den er ferdig før du vet ordet av det og alle kan lage den så sterk eller svak som man vil! Den tåler også noe lenger lagringstid enn fersk kaffe og smaker like godt hver gang.

Så neste gang jeg trenger en rask energiboost over klesvaska eller på en stille morgen der man ikke vil vekke sovende barn med bråkete kaffemaskiner, da blir valget meget enkelt. For jeg trekker tilbake alt jeg har sagt om pulverkaffens plass i samfunnet og innrømmer glatt; Nescafé Gull har livets rett i mage årtier til!

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

The never ending story…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *