Klart jeg sender deg nakenbilde!

Jeg skjønner deg godt jeg. Jeg skjønner at det frister, at du blir nysgjerrig. Jeg skjønner så godt at et bilde av meg i t-skjorte, under dyna, uten sminke og med briller pirrer noe i deg som gjør at du bare må spørre. At du rett og slett ikke klarer å la vær!

For hva er vel mer fristende enn ei tobarnsmor på nesten 40 som i ukesvis har kjempa mot sykdom, snørr og slim? Ei dame du ikke kjenner, aldri har møtt. Ei dame som legger seg kvart over ni, i lett Cosylan-rus og med et lite lager av snørrpapir på nattbordet. Det er klart jeg sender deg nakenbilde når du spør så pent!

Hva er egentlig hit-raten på den forespørselen?

Hvor ofte får du ja på den meldingen egentlig? Hvor mange responderer i det hele tatt? Det finnes så vanvittig mange enklere måter å se naken kropp på i 2018! Å spørre ei middelaldrende rødstrømpe er muligens den minst effektive av dem alle.

Jeg forsøker stadig vekk å forstå hvordan ting henger sammen. Hvorfor sender unge jenter og gutter nakenbilder til hverandre? Hvorfor har vi kommet dit at man i det hele tatt vurderer det? Jeg blir sjokkert når jeg hører hvor små jentene er. Og hvor gamle mennene er. Jeg blir kvalm av tanken på at noen har fulgt med på meg og mine – og så, ut av det blå tenker at jeg vil vise meg naken for ham!

Jeg kan selvsagt gjøre kontoen min privat. Jeg kan la vær å legge ut bilder av at jeg har lagt meg i pysjen min. Jeg kan selvsagt innse at jeg er så SJUKT digg at det bare blir helt umulig å ikke spørre om jeg vil kle av meg for en vilt fremmed, men jeg får meg ikke til det! Jeg NEKTER å akseptere at noen mener seg berettiget til å i det hele tatt SPØRRE om noes å dumt!

Så da skriver jeg heller om deg her, du dumme, motbydelige mann. Jeg forteller heller alle som vil høre at du faktisk finnes. At du og dine like sitter og sikler dere gjennom internettet med kuken i hånd og totalt mangel på sosiale antenner i bakhuet.

For det heter faktisk SOSIALE MEDIER av en grunn! Og ville du ikke gått bort til meg og stilt meg det samme spørsmålet i butikken eller på gata, ja da er det et rimelig godt tegn på at det du er på vei til å sende ut i det store intet er så JÆVLIG på trynet at det kanskje er like greit å la det vær!

Og forresten så trekker jeg det tilbake, det jeg sa først. Jeg skjønner deg ikke godt. Jeg skjønner deg faktisk ikke i det hele tatt!

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

Ikke rart man blir helt slengt i veggen av utøyelig kåtskap av det her!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *