Tusen takk, det var fantastisk!

Jeg tok en telefon i forrige uke. Bare for å se om noe kunne gjøres. Lillemann ville helst ikke dra. Han ville være hjemme og feire seg selv med hele familien. Med alle besteforeldrene. Han ville ikke være på hotell. Han visste jo ikke en gang hva det var for noe!

Så da ringte jeg. Og det var så inderlig verdt det!

Da jeg var liten var bursdagen min en endeløs dag med glede og oppmerksomhet. Jeg har bursdag midt på sommeren og feiret alltid på ferie. På båt. Gjerne i Strømstad. Fra å være mine aller nærmste ble det flere og flere rundt restaurantbordet ettersom årene gikk. Jeg fikk gaver og sang og hele den lille kroppen elsket det. Men dagens store høydepunkt var alltid det samme. For etter at jeg hadde vært på toalettet dukket den opp. OVERRASKELSEN!

Desserten pappa hadde ordnet. Og sang fra alle som jobbet der. Det var jordbær og is og krem. Og det var pyntet til randen. Det var en liten gest, men en stor opplevelse. Noe jeg vil huske for resten av mitt liv. Jeg tror det vil gå en stund før Lillemann glemmer dette også…

For rommet vårt var forvandlet til et ekte bursdagsrom når vi endelig kom frem! Med et sølvblinkende femtall i vinduet og fargerike ballonger over alt. Det var gave og kort fra den store helten Valle og i kjøleskapet stod den største kaka jeg noen gang har sett, med lys og alt som skal til.

Øynene til Lillemann lyste opp med en glede jeg aldri kommer til å glemme!

Så kjære alle dere på Radisson Blu Mountain Resort i Trysil – tusen, tusen takk!!!

Det dere gjorde var ingenting annet enn helt fantastisk og så uendelig mye mer enn jeg noen gang hadde turt å tro. Jeg er dypt takknemlig for hvordan dere tok min lille femåring så til de grader på alvor og gjorde alt dere kunne for å gjøre dagen hans helt spesiell. For det gjorde dere!

Og for å være helt ærlig så er jeg redd vi sees på bursdagen hans neste år også. Er tvilsomt at han vil ta til takke med en helt ordinær hjemmebursdag etter dette…

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *