Jeg lover å fortsette å se

Jeg tror ikke på nyttårsforsetter. Det høres kanskje helt tett ut, men jeg tror rett og slett ikke det har noe for seg! Jeg tror ikke det er noe lurt å definere hva man er dårlig på – for så å love å gjøre det bedre i året som kommer. Jeg tror ikke man blir et bedre menneske av det. Ikke litt en gang…

Så jeg har ingen nyttårsforsetter i år heller. Jeg har ikke lovet meg selv å bli noe annet eller noen andre enn det jeg allerede er. I stedet har jeg latt juleferien veilede meg mot noen nye mål. Noen mål som jeg håper vil gi meg langt mer enn en lovnad om å endre meg.

For når vi setter oss mål så betyr det at vi har noe å strekke oss mot. Noe vi ønsker å få til, jobbe videre mot. For meg vil målene gi meg et enda rikere liv. Kanskje større opplevelser, mer innholdsrike dager. Jeg vil få en enda større mestringsfølelse, enda større tro på meg selv. Og jeg vil forhåpentligvis gi vel så mye til andre som til meg selv…

Målene mine handler om å leve livet enda sterkere. Med hele meg og for alle rundt meg.

Jeg har bestemt meg for å gjøre mer av de tingene jeg tradisjonelt ikke ville turt. Eller orket. Eller tenkt at jeg klarer. Jeg skal si ja til enda mer. Være med på mer. Hoppe ut i enda mer. Jeg har allerede begynt. Jeg har tatt med meg Lillemann alene i skibakken og stått alene på ski! Ting jeg drømte om at jeg skulle kunne gjøre en gang, men i hodet mitt har jeg nok strengt tatt aldri trodd at det skulle skje.

Men aller mest vil jeg skape gode minner. Flere minner. Enda bedre minner! Jeg vil være mer leken, mer åpen. Jeg vil si ja til flere ting, både for barna mine og meg selv. Og jeg skal gjøre det med et stort smil og hele meg.

Sammen håper jeg at disse målene vil gi meg et 2018 fylt til randen med gode ting!

Og jeg har virkelig trua – har du?

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

Jeg har allerede begynt! i dag lagde Lillemann og jeg invitasjoner til bursdagen hans sammen… Og vi ble så fornøyde!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *