Ett år i mitt nye liv

For ett år siden startet jeg mitt nye liv. Et liv som skulle ta meg steder jeg ikke hadde turt å tro på forhånd. Et liv som skulle gjøre meg sterkere på flere plan enn jeg noen gang hadde forestilt meg. For styrke finner du mer enn muskler. Og du finner det når du minst venter det.

Jeg skal ikke stikke under stol at det har vært mange tunge dager. Dager der treningen har føltes mer som et press enn som en glede. Dager der jeg har hatt vondt over alt og bare har villet krølle meg sammen som en ball og legge meg under et teppe. Late som jeg ikke finnes.

Det har vært dager der Cottage Cheese har frista mindre enn hestebæsj og vinhylla har ROPT på meg på høyre flanke. Jeg har drukket så mye vann at jeg har tenkt at jeg har vært på vei til å drukne. Jeg har ikke vært veldig sulten, men fy faen så fysen!

Jeg nådde aldri målet mitt, men jeg tror jeg er mer fornøyd enn om jeg hadde gjort det!

For jeg ble sterk. I huet og i armene. Jeg fikk tilbake en glemt holdning og en hudfarge som vitnet om at jeg faktisk er i live. Og langt under 90 år! For jeg var på vei til et sted jeg ikke ville være. Og i stedet for å ende opp der, sitter jeg igjen med et liv som ikke kan sammenlignes med det jeg hadde for ett år siden. Og det er takket vær meg selv!

Jeg har tatt sjanser, bydd på meg sjøl, fått med meg en hel bråte med folk og gjort ting jeg aldri trodde jeg skulle komme til å gjøre. #prosjekt2017 har blitt til en podcast og et helt nytt univers. Jeg har vokst som menneske og fått et helt nytt forhold til kroppen min.

Jeg satser på resten av livet og ikke bikinisesongen.

Og med det kan jeg sette to streker under svaret; det sitter i huet. Du må jobbe med deg selv. Det er ingen andre som får deg til å endre deg. Du kan få hjelp, men du kan ikke tro at hjelpen løser noe som helst av seg selv. En personlig trener kjører ikke bilen din til treningssenteret. Hun løfter ikke vektene eller tar deg et steg videre. Det er fortsatt DU som gjør jobben. Og den kan du gjøre hvor som helst.

For det er DU som tar deg inn i ditt nye liv.

Og du kan klare det du også!

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

2 kommentarer

  1. Jeg DIGGER deg og den jobben du har gjort!! Det vises sååå godt på hele deg at du har det bedre. DU har mer energi og du stråler virkelig!! <3

    1. Tuuusen takk – og takk for alle heiarop og push underveis!!!❤

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *