Fra alle oss – til alle dere…

Til kjente og kjære.

Til fjerne og nære.

Til deg jeg følger tett og deg jeg kjenner lett.

Til deg som heier og sender en snap. Til deg som syns jeg har vært litt slapp.

Dette året har inneholdt så mye. Jeg føler 2017 har blitt året der jeg reiste meg som en Fugl Føniks etter en lang tid i dvale. Jeg har funnet tilbake og funnet noe nytt. Jeg har revet meg løs fra gamle tanker og dårlige vaner. Jeg ser på meg selv med nye øyne og får jobbe med ting jeg aldri trodde. Jeg får leke i hverdagen og jobbe med de beste. Jeg kan ikke få sagt hvor takknemlig jeg er – eller hvor heldig jeg føler meg.

Og takket være du som leser, har jeg hatt noen å snakke med. Noen som lytter til noe av det innerste. Noen som er der når dagen er helt bedriten eller alt bare føles tungt. Jeg har hatt med meg verdens beste damer på et prosjekt som gjorde meg så uendelig godt. Jeg har løpt med dere og løfta vekter med dere. Jeg pusha grenser og funnet nye.

Jeg kunne rett og slett ikke hatt det bedre.

Jeg kan, med hånden på hjertet, si at jeg aldri har hatt det bedre enn jeg har det nå!

Og det gjør meg så uendelig takknemlig.

Så kjære du som er her. Om det er en gang i blant eller hver gang jeg skriver noe;

Tusen takk for et uforglemmelig år!

Nyt julen. Ta vare på de du er glad i og trekk føttene opp i sofaen.

Nå er tiden for å ta livet aldeles med ro…

Varm juleklem fra Janne

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *