God jul da dere!

Altså – nå er det jul. Nå er det ikke noe å vente med lenger. Det er bare å begynne den store julegleden. Være sammen, synge høyt, gå rundt juletreet og nyte at den store øytiden endelig er over oss.

Og for en jul jeg har tenkt til å ha!

Jeg er selvsagt proppfull av forventninger. Skyhøye sådan. I mitt hode er dagene pakket inn i et kritthvitt teppe av frost og snø. Et gyllent lys strømmer ut fra alle hus akkompagnert av trillende latter og høylydt glede. Jeg ser for meg familien min med store smil, nisser og juletre og varme, røde kinn. Akkurat sånn som julen skal være.

For nå har jeg ikke tenkt til å vaske så veldig mye mer. Ikke skal jeg kjøpe flere gaver eller hente inn stort mer annet utenfra heller. Jeg har ikke tenkt til å jobbe noe mer, ikke tenke på leser- eller lyttertall, omsetning i kampanjer eller om tekstene kommer riktig ut. Ikke før andre juledag hvert fall. Og det er jo lenge til!

Jeg har tenkt til å la maten servere seg selv, ta i mot all hjelp jeg kan få, kose meg med stemningen og holde hardt rundt barna mine. De to som gjør julen morsommere, mer spennende og med mening. For det er de som skal overraskes og gledes. Det er deres øyne som skal skinne i takt med de tente lysene og de glitrende julekulene på treet.

Jeg skal synke inn i Ingeniørens armkrok når siste gjest har gått på julaften og trekke et lettelsens sukk. Jeg skal pakke sammen hele familien min og flykte til fjells for en lang og god ferie. Jeg skal ta i mot enda flere gjester, gå på ski, spise mat og kose meg.

Og så skal jeg oppsummere og tenke litt tilbake. Tilbake på et år som går inn i historiebøkene som et av de aller travleste så langt! Jeg tror ikke neste år blir så veldig mye roligere, men noen prosjekter er hldigvis ferdige – og de fruktene skal vi nyte nå!

Om bare noen små dager er det julaften – jeg gleder meg jeg!

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

Når naturen hjelper til med siste finish…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *