Min nyeste baby

Jeg kan egentlig ikke få sagt hvor stolt jeg er. Eller hvor sprøtt det føles! jeg har jobba så utrolig hardt for å få det til og dra det i land, og nå er det altså ute. Elkjøps julemagasin. Denne uka kommer det kanskje til og med hjem til deg!

I høst fikk jeg en utrolig stor mulighet. Et enormt prosjekt med fryktelig kort frist, men med frie tøyler og lov til å sette mitt absolutte preg på et pilotprosjekt i en av nordens største kjeder. Elkjøp ba meg om å inspirere kundene. Ta de med ut av eget stress og inn i den gode, lune, varme julestemningen.

Det er ingen tvil om at oppgaven var enorm. Til tider satt jeg kun og skrev. Jeg måtte sende barna ut av kontoret mitt på kveldstid for å nå tidsfrister. Jeg produserte innhold, skrev om innhold, skaffet bilder, diskuterte layout, ringte, tenkte, maste og satt noen ganger og bare så tomt fremfor meg. Da jeg var ferdig visste jeg ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg klarte ikke sitte i ro. Fikk helt panikk av å ikke sitte og skrive.

Og så ble det helt tomt. Så tomt at jeg ble sjuk og bare måtte sove. Lenge.

Men nå er det altså ute. I 1.4 millioner eksemplarer. Kanskje i din postkasse, og helt sikkert hos din nærmeste Elkjøp-butikk. 100 sider med inspirasjon, informasjon, tanker og ideer. Alt jeg kunne klare å finne på til Elkjøp-kundene – på fem litt for korte uker.

Jeg kan nesten ikke få sagt hvor stolt jeg er. Kanskje skjønner jeg egentlig ikke hvor stort det er heller. Det er litt over ett år siden jeg startet for meg selv, og nå er jeg her. Det er helt enormt – måtte det bare vare!

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *