Jeg venter på ventetida

Altså – jeg er så hoppende glad i jul jeg! Jeg er så glad i jul at jeg sliter med å ikke holde meg fra å pynte litt allerede i dag! Men i år har jeg bestemt meg for en ting. I år skal jula være i desember, og ikke allerede nå når det fortsatt er høst. Jeg skal i hvert fall forsøke!

For det er ingen tvil om at jeg som regel er mett som ett spett allerede andre juledag. Da har jeg fått mer enn nok av pepperkaker med blåmuggost og honning. Jeg har spist pinnekjøtt annenhver helg fra 4. november og frem til julaften. jeg har drukket juleøl og julegløgg og julevin og julebrus og forsøkt å møte langt fler enn det strengt tatt er tid til på den tilmålte tiden.

Men jeg klarer ikke la vær! Jeg er så glad i jula at jeg til og med takker høflig nei til all innpakningshjelp i butikkene mens jeg tenker ut nye kreative innpakningstemaer for hvert år! Og jeg angrer like herlig hvert år når jeg sitter på tredje dagen på rad med støl rygg og såre sløyfedingre. Det er teip og prislapper hvor enn jeg ser og jeg har barnåler i sokkene og stresspuls i sjela!

Så nå skal je faktisk la jula ligge noen dager til. Jeg skal ikke kjøpe pepperkaker riktig enda. Ikke dykke inn i adventen før den faktisk kommer denne gangen, for jeg vil ikke bli lei før jeg virkelig må!

Ja og så har jeg strengt tatt ikke helt tid heller da. Jeg må jo pusse opp ei hytte først. Og foreberede litt julestemning for en god del andre på nett. Men SÅ skal jeg kose meg.

Tror du gjetter med hva…

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *