En timeout

I flere dager har jeg bare vært her. Sittet i sofaen, på gulvet eller ved siden av. Vært tilstede. Leken og våken. Vært mamma med hele meg. Latt de få fortelle alle historiene sine og tatt i mot alle kosene. Og det har vært veldig mange av dem.

Denne høsten har blitt langt mer krevende og hektisk enn vi hadde trodd. Det har dukket opp fantastiske muligheter og enorme utfordringer. Det har vært utrolig spennende, men også krevende. Og samtidig har vi hatt en hel haug prosjekter ved siden av, med hytteoppussing som det store høydepunktet. Vi blir ferdige til jul, men det har krevd mer enn vi trodde.

For selv om jeg vet at barna har det fantastisk hos andre og at alt vi gjør på hytta er like mye for dem, så har den ørlille forandringen sneket seg inn og satt sine spor. Jeg trodde ingen andre så det og jeg håpet vi egentlig aldri ville merke det, men det gjør vi. Og i helgen satte vi av tid til å ta tak i det. For når alt står på som værst, så er det to små som føler seg litt tilsidesatt.

Så på torsdag skrudde jeg av PC-en. Jeg satte meg ned og kjente på om jeg kunne klare å ikke åpne den igjen før på mandag. Jeg nærmest rista. I hele meg. Jeg måtte ut og gå, trene, løpe ærender, få tiden til å gå. Jeg vasket og ryddet. lagde masse mat og gjorde alt jeg følte jeg ikke hadde gjort på lenge. Og så kjente jeg den komme snikende. Da jeg satt hos frisøren. Hvilepulsen seg inn i kroppen etter at den hadde glimret med sitt fravær i flere uker.

Og i går, med to syke barn og en sofa, fikk jeg flere klemmer og mer nærhet enn under den mest intense ammeperioden. De to barna mine lå over og rundt meg som små dyreunger og jeg la fra meg klokke og telefon og satte på enda en film.

Jeg vet at denne perioden snart er over. Om ikke lenge kan vi sammen dra på den nyoppussede hytta vår og trekke den kalde fine vinterlufta langt ned i lungene mens vi senker skuldrene og nyter fruktene av alt arbeidet.

Og nå er det ikke lenger snakk om mange måneder. Nå er det bare uker igjen…

Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg veldig!

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

Når man til og med baker…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *