Den store trusejakten

Det er mulig jeg har veldig små barn, det kan jeg nok til dels innrømme at jeg har. Hvert fall hu minste er av de… ja, minste. Men at det skulle være SÅ vanskelig å få tak i et par truser som sitter sånn høvelig på, ja se det hadde jeg ikke sett for meg!

Jeg satt hjemme og jobba og fikk det for meg at nå var det på tide å få kjøpt noen truser til Lillemor. Ikke det at hun står i fare for å bruke dem hver dag, men som en test. Jeg tenkte jeg skulle være smart, så jeg spurte Instagram og Snapchat – og gjett om jeg fikk svar! Det kokte i flere timer og det strømmet inn med svar.

Så etter å ha jobba en stund tok jeg på meg jakke og sko og tok fatt på den store trusejakten. Det skulle vise seg å bli en alt annet enn enkel jakt… For min lille frøken bruker strl 86, og av en eller annen grunn tenker man at barn kan bruke to størrelser samtidig. Jeg har vondt for å tro at ei på 92 centimeter har samme vitale mål ellers på kroppen som min frøken på 83. Så de aller fleste trusene jeg fant var aldeles enorme. Det så ut som det var beregnet plass til bleier i dem – og da er jo på en måte en del av poenget borte er det ikke?

Dessuten var det enkelte butikker som viste seg å ha litt lave tanker om de små. For hos Cubus må du opp i størrelse 98/104 for å få deg ei truse, og sist jeg sjekka så er man da 3-4 år gammel! Og mitt lille frø – hun er vel trolig nærmere fem før noe sånt kan passe! Mener virkelig Cubus at man skal bruke bleier så lenge? Nei – det gjør de ikke. I ettertid har Cubus fortalt meg at de har truser fra strl. 92. Dog ville nok også disse vært for store for hu bittelille jeg har hjemme, men det finnes altså mindre størrelser! Så får vi håpe at også de i den butikken jeg besøkte får den informasjonen etterhvert…

Og MÅ det virkelig være bilder av My Litle Pony eller Hello Kitty på absolutt ALT? Min lille frøken aner jo ikke hva det er for noe, og jeg har da ikke tenkt å introdusere henne for noe så fjåsete på trusene hennes!

Men når man leter lenge nok så finner man jo… Og en stor Kappahl-butikk på Sandvika Storsenter ble redningen for en noe frustrert småbarnsmor en litt sen fredags ettermiddag rett før hun skulle hente i barnehagen og få besøk.

Og responsen? Ei hoppende glad litta jente som kun ville gå i kjole og uten strømpebukse resten av helgen. For når man først har fått på truse, så må man jo SE dem også!

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *