Det er over…

I hele år har jeg snakket om det. Jeg har prediket om mitt nye liv, mine nye tanker. Jeg har blitt beskyldt for å være selvsentrert og egoistisk, jeg vet flere har tenkt at jeg har gått i overfladiskfella og mange har helt sikkert gitt meg helt opp. Jeg vet at mye har endret seg – men jeg vet også at jeg har endret andre!

Men nå er det over. Nå begynner neste kapittel for meg!

Å starte året med et mål om å bruke mer body lotion høres unektelig ganske fjasete ut. Men bak det målet lå det noe mye viktigere. Der lå det et ønske om å ta bedre vare på seg selv. En drøm om å klare å sette mer pris på meg, være viktig for meg selv. For hvordan skal jeg klare å være den beste versjonen av meg selv om jeg ikke en gang prøver å være bra?

Og jeg har klart det. Jeg har klart å trene så jeg orker å leve. Jeg har klart å sette av mer tid til å ta vare på meg selv. Jeg har latt meg inspirere av andre – og jaggu virker det ikke som at jeg har klart å inspirere noen andre selv også.

Og i går nådde jeg årets store mål, men jeg gjorde det ikke alene.

For med meg på veien hadde jeg noen aldeles fantastiske damer. Damer som kom og løp, noen 5 km og noen en hel mil, fordi de har latt seg inspirere. De har begynt på det samme som meg, sammen med meg. De har alle hatt et #prosjekt2017 og de har jobba beinhardt!

Jeg kan ikke få sagt hvor rørt jeg var da jeg tusla over gresset på Bislet stadion på vei hjem i går. Med min kjære Hilde ved min side snudde jeg meg en siste gang og så på damene som tusla den andre veien. Og da visste jeg det. #prosjekt2017 er over for min del. Jeg har kommet dit jeg ville. Jeg er der hvor det har blitt helt naturlig å trene. Det er helt naturlig å legge seg litt tidligere for å rekke å lese litt i en bok jeg liker. Det har blitt naturlig å ta vare på meg selv.

Mitt #prosjekt2017 har blitt en livsstil, men det har også blitt noe helt annet. Noe mye større! #prosjekt2017 har blitt til OverLivet. Det har blitt en podcast, en nettside. Det har blitt et tett og nært samarbeid med Hilde og det har blitt en del av mange andres liv.

Så selv om #prosjekt2017 fortsatt lever i beste velgående for mange, så lukker jeg det kapittelet nå. I stedet blar jeg om til nok en side i historien om OverLivet. Og så lukker jeg øynene og nyter alle de fantastiske minnene jeg har fått etter åtte måneder med trening, heiing, inspirasjon og søsterskap med alle dere som har delt deres ferd med meg.

Jeg er så vanvittig takknemlig for hver og en av dere…

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

4 kommentarer

 1. Mrs.Thomassen

  Takk Janne, takk for at du har motivert og engasjert gjennom #prosjekt2017!
  Nå fikk jeg ikke løpt sammen med dere, MEN jeg var tilstede og ble rørt over det du har gitt!
  Det er litt rart, har aldri møtt deg, men jeg setter virkelig pris på deg! Jeg henger på videre, meg blir du ikke kvitt 😉

  1. Jeg vil ikke bli kvitt deg heller, kjære du!
   Tusen takk for at du har vært med meg på veien – og fortsetter å følge meg videre!

   Klem

 2. takket være podcasten er jeg også igang! Dere har mye å være stolte over og ikke minst kan du være stolt av deg selv Ny jobb, ny helse og nye vennskap! kan jo ikke bli stort bedre da! Lykke til på veien videre. Som hun over, meg blir du heller ikke kvitt:)

  1. Tusen takk for gode ord Siri!
   Jeg er kjempestolt og nyter alt jeg har oppnådd og alt jeg får oppleve – det er helt fantastisk og nesten ikke til å tro!!!
   Gleder meg til å ha deg med meg videre!

   Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *