Halloooo hverdag!

Fire uker flyr! Det føles litt som i går at jeg tok ferie, men samtidig er det en hel evighet siden bursdagen min. Eller en måned da, for å være ganske nøyaktig. Og for en juli det ble!

Vi har virkelig storkost oss på ferie fra hytte til hytte, dog uten tung sekk. Vi har badet, fisket krabber, hatt besøk av gode venner, hatt krepsefest med nesten hele storfamilien, gått i fjellet, syklet, spist masse god mat, forsøkt å holde på rutiner og brukt tre flasker med solkrem – i Norge. Det hele oser av en bra ferie!

Men nå er hverdagen her, og jeg må ærlig innrømme at det er litt godt. Det er deilig å savne barna litt. Det er godt å kunne levere på morgenen og gå ut i bilen helt alene. Det er fantastisk å kunne gå på do alene, drikke kaffen sin i fred og, ikke minst, tenke en tanke helt ut før man må begynne på nytt igjen. Jeg kan ikke annet enn å si at jeg liker livet mitt når jeg får puste litt friere alene.

Og med rutinene kommer jo også alle de gode vanene. De skal reinnføres for å si det sånn. for selv om jeg har vært ganske flink til å vedlikeholde under ferien, så har jeg vel ikke akkurat gått mann av huse for å være på samme nivå nå som da jeg takket for meg i juni. Men nå er jeg «gryteklar»! Jeg er lei av grillmat og salat. Jeg vil dykke inn i alle de gode, norske grønnsakene som nå kommer i butikkene og lage supper og gryter, koke kraft og annen næringskost. Jeg gleder meg litt til småkjølige kvelder under teppet med stearinlys og varm te.

For det noe rart med det der. Så fort ferien er ferdig, så er jeg rett og slett klar for høst! Jeg hater å sitte inne og se på det fine været ute. Kveldene er ikke like lyse, så da kan de like så godt tilbringes inne. Den sitrende gleden over sommeren som kommer er borte og jeg forbereder meg bare mer og mer på høsten.

Og det skal skje så mye fremover! Hjemme skal det byttes tak, på hytta skal det mer eller mindre totalrenoveres. OverLivet skal fortsette å leve og på jobbfronten venter forhåpentligvis enda mer spennende etter hvert. Og akkurat nå er jeg så klar for akkurat dette! Hverdag!

Men den kunne kanskje begynt sånn rundt klokka 09.00..? 06.00 er forferdelig tidlig…

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *