En aldeles magisk helg!

Jeg er veldig glad i bursdag. VELDIG! Og aller mest min egen. Jeg vet ikke helt hvor det kommer fra, og egentlig tenker jeg at det ikke spiller noen rolle heller, for faktum er at bursdagen min bør helst ikke gå upåaktet hen…

Til min store lykke så har Ingeniøren nå forstått det. Vi har hatt noen bursdager som har vært litt tungrodde å komme seg gjennom, men i år var det absolutt ingen skjær i sjøen. Og jeg svever faktisk bittelitt fortsatt. La meg fortelle om en dag som for meg var absolutt fantastisk!

Å sove lenge er og blir en utopi for småbarnforeldre. Selv om den ene tar ansvaret og den ansre skal få sove videre, ja så er ikke det akkurat enkelt når en fireåring bestemmer seg for å være generelt sur og en snart toåring bestemmer seg for at det bare er mamma som duger. På lørdag slapp jeg unna alt dette og ble faktisk litt overraskende vekket av den fineste gjengen jeg vet om. Med armene fulle av flagg og bamser og kaffe og kanelboller kom de syngende og marsjerende inn på rommet mitt og jeg fikk både gave og et lite hint om hva som ventet meg for resten av dagen.

Et helt barnefri døgn som turist i egen by – med min kjære!

Omvisning på Slottet, sen lunsj, enda senere middag, hotellrom midt i sentrum, strålende sol og Pride i byen – for en dag! Å få vandre i kjente gater med han jeg aldri får tid til å se og oppleve noe med. Å få holde hender, fullføre en setning og bare sitte og se ut over innerste Oslofjord som bader i sol. Min dag kunne ikke på noen måte bli markert bedre enn det…

For etter en utrolig hektisk vår var det akkurat dette som skulle til; en opplevelse sammen. Noe vi ikke gjør til vanlig. Noe som betyr noe for oss og gjør noe med oss. Noe som senker skuldrene og lar oss få lov til å være bare det vi startet som, uendelig forelska og ekstremt viktige for hverandre.

Så tusen takk, kjærsten min. Denne bursdagen naila du!

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *