NÅ SKJER DET!

Hvor lenge kan #prosjekt2017 vare? Og skal det være et prosjekt? Er ikke egentlig #prosjekt2017 en del av livet? Eller selve livet? Og hvordan overlever man livet? Klarer man egentlig å leve livet eller venter man mer på at det skal begynne?

For ikke lenge siden snakket jeg med ei venninne av meg som akkurat har fått barn nummer to. Gjennom  barseltårer og dårlig samvittighet er det lett å miste seg selv. Miste følelsen av å vite hvem man er, hvordan dagene igjen skal kunne bli som man kjenner dem. Jeg husker så alt for godt hvordan det var å stå en sen kveld med ei litta frøken som slettes ikke ville ligge alene i senga si. Hvordan jeg tenkte at jeg aldri igjen skulle får velge selv når min natt begynte. At min sengetid og nattesøvn for all fremtid ville bli styrt av disse små menneskene som kontrollerte absolutt alt i hele livet mitt.

Jeg har stått og dratt meg i håret i fortvilelse og mangel på søvn. Jeg har nesten kastet opp fordi klokka er så lite og jeg er så trøtt. Så går det noen uker, noen måneder. Og så løfter tåka seg. Man ser plutselig litt klarere, man sover litt mer. Man opplever at det finnes en verden utenfor bobla og at man kan mestre ting man trodde man hadde glemt. Og så ser man det; man har kommet dit man en gang drømte om å komme!

Jeg har barna mine. Mannen min. Huset mitt. Vennene mine. Karrieren min. Nå må jeg lære meg å leve i alt jeg har skapt og fått!

Og det er jeg ikke alene om. Vi er mange som må lære å leve. Lære å stå i det som skjer akkurat nå. Være tilstede i livet. Jeg har ikke funnet noen løsning. Jeg er heller ikke utlært, men jeg har et fokus. Et fokus på å leve livet. Og overleve det.

For jeg vil overleve småbarnslivet. Jeg vil overleve tidsklemma og alle hverdagsutfordringene. Jeg vil overleve. Og jeg vil leve!

Dette har vært begynnelsen på mitt #prosjekt2017. Utgangspunktet. Det det hele begynte med. Snart er faktisk 2017 over. Og hva skjer da? Hva skjer med alle dere som har vært med meg. Trent sammen med meg, latt dere inspirere – og ikke minst inspirert meg? Hvor skal vi gå nå? Hva skal bli våre neste mål? Og er det et prosjekt – eller er det større enn det?

Noen har tenkt stort. For meg. Og nå tar vi hele #prosjekt2017 et sjumilssteg lenger. Vi lanserer et helt nytt univers. En ny nettside. Et nytt forum. En ny treningspartner, venninne, motivator og trøst. En ny hverdag. Og en ny PODCAST!!!

VI LANSERER «OverLivet»!

Og vi gjør det neste fredag! Fra da vil vi komme med nye episoder hver uke. Vi vil fylle øret ditt med våre erfaringer, historier, problemer, utfordringer, løsninger, tanker og ideer. Vi vil være der når du føler deg helt alene om å ikke lykkes og vise deg at det gjør fader ikke vi heller. Vi vil fortelle deg om alt som ikke går som vi hadde tenkt og de små øyeblikkene av faktisk sjelefred. Og vi vil at du skal dele med oss på nettsiden vår og gråte med oss på bloggen.

Hilde og jeg har ruget på denne nyheten i flere uker og nå, når vi ser termindatoen nærme seg, bobler det nesten over av glede og forventninger. Vi håper dere vil bli med inn i vår verden.

Bli med inn i OverLivet – podcasten der vi snakker om å overleve livet.

Du kan lese enda mer om OverLivet og veien dit hos BedreMeg og mens du venter på den store dagen, kan du følge meg og prosessen frem til lansering på Facebook og Instagram – og på Snapchat

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *