Prosjekt På Pause?

Mai er en hard måned. Det er fridager i hytt og gevær, det er snikende sommervarme og lysere kvelder. Det er møter her og avslutninger der. Det er litt mer av alt som er gøy – og det er ikke alltid like mye tid til å trene. Så hva gjør man da? Setter man prosjektet på pause?

Neida, man gjør ikke det. Jeg er like opptatt av å være sterk, ha det godt og bruke body lotion nå som før. Jeg fokuserer kanskje enda mer på det gode i livet enn i februar. Og jeg har det enda bedre i mitt eget liv enn jeg hadde i april. Men jeg trener ikke like mye. Det rekker jeg ikke. Og ikke spiser jeg like sunt hele tiden heller. Det orker jeg ikke. Så hvorfor er jeg fortsatt så fornøyd da?

Jo nettopp fordi jeg vet at jeg skal fortsette å jobbe mot å bli sterk resten av livet. Mine livsstilsendringer handler ikke om sommerkroppen 2017 eller sixpack innen juli. Mitt #Prosjekt2017 handler om så uendelig mye mer! Det er helheten. Det er balansen. Det er det gode livet tett sammenvevd med det sunne livet. Det er hverdagene, som det er mest av, og det er langhelgene, som dukker opp i mai.

For jeg ville aldri holdt ut å leve like pietistisk hele livet. Hver dag. Og da hadde heller aldri endringen blitt varig!

Men jeg syns det er litt vanskelig. Jeg skal ikke nekte for det. Jeg var så godt på vei. Jeg så en stram sommerkropp nærme seg. En kropp med tydeligere muskler enn på mange år. En kropp som fortsatt vitnet om livet som er levd, men som ikke avslørte hele sannheten! Jeg var fantastisk fornøyd med mine seks treningsøkter i uka og jeg elsket vektnedgangen jeg fikk.

Men ble det ikke litt mye kanskje? Burde man ikke nyte den kroppen litt også?

For jeg ble jo veldig sliten. Og det var ikke hver dag jeg følte meg like motivert. Jeg overvant motstanden og satte inn støtet, men jeg tenkte kanskje litt vel mye på form og mat? Og var jeg ikke kanskje blitt litt kjedelig? Jeg ville jo ikke være med på noe som var gøy uten at jeg tenkte på at jeg strengt tatt ikke hadde lov…

Nei vet du hva – jeg tror denne mai-måneden har vært veldig bra for meg jeg. Jeg tror jeg trengte å ikke kunne trene fullt så mye. Jeg trengte å slappe av litt, nyte varmen, kjenne på alt det gode som kommer nå.

For jeg har jo resten av livet på meg – for dette er FOR livet!

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat

I dag gikk det..!

2 kommentarer

  1. Mrs.Thomassen

    Herlig!! Så godt at vi er flere 🙂 Jeg heier fortsatt på deg! Og mila i september skal fullføres med glans 🙂

    1. Klart mila går bra!!!
      Vi har trent så godt så langt i år, at noen uker med litt lavere intensitet nok bare er godt for oss!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *