I’m living in my own dream!

Disse dagene! Med sol, smak av sommer, barn som bare vil være ute og løftene om en varm og vakker tid i vente… Det er helt magisk! Jeg lengter etter fortsettelsen mens jeg løper fra møte til møte og prøver å legge inn det lille ekstra hver eneste dag.

Det er bare meg det står på nå. Det er bare jeg som kan få de virkelig store drømmene til å bli virkelighet. Det kommer til å koste. Det kommer til å li krevende. Og det kommer til å ta hele meg og litt til. Men noen har trua. Noen har veldig trua! Og denne gangen skal jeg ikke la en eneste mulighet gå fra meg. Dette skal jeg gripe!

Jeg har flere ganger tenkt at jeg kunne vært et helt annet sted. Om jeg hadde valgt annerledes. Om jeg hadde satsa når jeg hadde muligheten for mange år siden. Jeg hadde hatt en helt annen karriere. I en helt annen bransje. Men jeg hadde ikke hatt barna mine. Og mest sannsynlig heller ikke Ingeniøren. Jeg hadde ikke bodd i et rekkehus i forstaden og jeg hadde trolig ikke levd som jeg gjør – i det hele tatt.

Men hadde jeg vært noe lykkeligere for det?

Trolig ikke. For jeg er jo lykkelig! Jeg har det jo helt fantastisk om dagen. Altså – livet er ikke en evig flytsone, misforstå meg rett. Mine barn spyr også i bilen på vei til hytta. Jeg har også daglige sinneanfall jeg må håndtere. Og akutt spisenekt oppstår daglig. Det samme med total mangel på søvnbehov hos enkelte familiemedlemmer. Men jeg får lov til å jobbe med ting jeg elsker. Jeg har tatt tilbake kontrollen over livet mitt, og det gjør meg så uendelig mye mer klar for å takle alt som kommer!

Så nå hopper jeg igjen. Jeg har sagt det flere ganger de siste årene. Jeg har hoppet og hoppet, og både falt og seiret. Men aller mest har jeg gjort ting som gjør meg stoltere, sterkere og lykkeligere. Og som har tatt meg på en reise jeg aldri så komme! Og nå starter en ny etappe. Jeg kan ikke si så veldig mye enda, men jeg lover deg at du skal få vite. Når tiden er inne…

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *