FrisørMøte

Noen ganger må man bare finne lukene der man kan. Skvise inn det lille ekstra der du strengt tatt ikke har noe ekstra tid. I dag gjorde jeg det på en måte som jeg strengt tatt mener kan genierklære meg…

For et par måneder siden spurte Hilde meg om jeg ikke kanskje kunne tenke meg å bytte frisør. Hennes faste skulle starte sin egen salong og ville gjerne ha med seg meg inn i kundeporteføljen sin. Og siden min kjære frisør absolutt skulle føde nå på vårparten, så var det ganske enkelt for meg å si ja. Lite visste jeg om hvor effektivt det skulle vise seg å bli!

Stina hos DeadEnds på vei inn med min nye lyse sveis…

Mange, inkludert min mann, er litt satt ut av at kvinner bruker så ufattelig mye tid og penger på hår. Jeg er for så vidt enig, men nå er det nå en gang sånn, og jeg må ærlig innrømme at jeg nyter den lille tida helt for meg selv. Rett etter bilvaskeautomat er frisørtid mer eller mindre eneste gangen jeg er garantert at ingen ringer og spør hvor det blir av meg. Det er en hellig liten time eller to, der jeg får sitte og bli ordna med, og bare det.

Men nå har det blitt sånn at timene er for få og dagene litt for korte til å klare å rekke over alt. Så når både Hilde og jeg trengte en våroppfriskning før 17 mai og alt annet som skjer, ja så slo vi rett og slett to fluer i en smekk; frisørtime og arbeidsmøte samtidig! Altså – har du hørt om noe smartere?

Hilde leser seg opp…

Så i de tre timene vi fikk farga bort de små grå og friska opp klippen fikk vi altså i tillegg satt arbeidsplaner, diskutert masse nytt og planlagt litt mer for tiden som kommer. Så neste gang jeg skal til frisøren vurderer jeg å ta med Ingeniøren… Kanskje vi kunne fått litt oversikt over ukene fremover vi også?!?

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *