Jeg er nominert!!!

Assa – det er jo ikke sånn at det renner inn med godord og anerkjennelse når du blogger. Til tross for at man stadig vekk stikker huet frem og hiver tanker og meninger ut over VerdsWeben, så er det ikke sånn at det til stadighet blir ropt høyt tilbake. Så når det noen få ganger gjør det – ja så blir man jo utrolig glad!

Jeg har nemlig blitt nominert til den relativt ukjente bloggerprisen til Sparpedia.no! Jeg vet ærlig talt ikke helt hvem de er eller hva de gjør heller, men jeg tror man kan spare noen penger, og jeg vet at jeg er nominert sammen med veldig mange andre flinke Foreldre & Barn-bloggere. Og da jeg leste deres beskrivelse av bloggen min – så ble jeg rett og slett dritstolt:

2017 skulle bli året da småbarnsmoren Janne gjorde en stor endring i livet sitt og snudde helt om på en stresset hverdag: Hun begynte å trene! Løping fikk en sentral rolle i livet hennes, og hun «løper mot en bedre versjon» av seg selv. En velskrevet, informativ og tidvis rørende blogg som er innom mange interessante og viktige tema som prøverørsbefruktning, graviditet, hverdagslivet og samspillet i en småbarnsfamilie, livet generelt – og døden.

Så nå, kjære leser, følger, venn eller bekjent – nå er tiden inne for å stemme frem ei litta underdog! Stem fram hu som nok aldri kommer på Vixen, men som har skapt sin egen arbeidsplass takket være bloggen. Stem på hun som jobber hardt for å verne om familiens privatliv, men samtidig fortelle om hvordan livet som småbarnsmor er. Stem på hun som forteller sin sannhet, og som er så dårlig til å juge at hun ikke en gang klarer å gjøre det overfor dere…

Foreløpig ligger jeg skikkelig dårlig an, så her vil alle monner dra!

Stem på meg HER – jeg blir kjempeglad for hvert eneste lille klikk..!

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *