Kjære, trygge barnehagevoksen

Du vet mer om ham enn meg. Du kjenner henne bedre enn jeg gjør. Du vet alt hun tenker og lytter til alt han sier. Du har tid der jeg er tidløs. Du har ro der jeg er rastløs. Du har ideen der jeg føler meg fantasiløs. Du er mer enn jeg klarer å være.

Du er forlengelsen av meg når jeg ikke strekker til!

For du passer på de to viktigste menneskene i livet mitt. De to jeg har båret under hjertet og gitt liv til. Du har ansvaret for dem når jeg konsentrerer meg om noe helt annet, og du lar meg nesten glemme at de finnes. For jeg stoler på deg. Av hele mitt hjerte! Jeg kunne ikke gjort noe annet. Jeg kunne ikke gått om jeg ikke visste at du var der. Jeg kunne aldri forlatt dem om det ikke var deg jeg forlot dem sammen med.

Det er du som er tryggheten til barna mine når jeg ikke er der!

Og jeg stoler på at du vet det. At du kjenner tyngden av ansvaret og gleden over tillitten. Jeg stoler på at vingene dine er store nok for begge mine. At de kan krype inntil deg når verden der ute blir for stor eller for skummel. At din hånd er like trygg som min når alt blir for mye.

Og jeg vet at du er der. Hver eneste dag når jeg lukker døra kjenner jeg tryggheten bre seg gjennom hele kroppen. Barna mine løper inn i favnen din, roper av glede, hviner av fryd. De må danse en liten gledesdans når mandagsmorgenen endelig bringer barnehagefrokosten tilbake til livet og jeg kan trekke meg unna mens de vinker med de største smilene lysende mot meg.

Jeg håper du vet hvor uendelig mye jeg setter pris på deg.

Du som hver eneste dag gir barna mine et smil, en klem, en streng beskjed og en varm hånd. Jeg håper du skjønner hvor viktig du er for oss. Hvor trist vi syns det er når du slutter, hvor mye vi snakker om deg i løpet av en dag.

Jeg håper du vet at du har den viktigste jobben i hele verden.

For hver dag er du den viktigste for så mange.

Både store og små.

Du er vår trygghet.

Du er vår klippe.

Takk…

Hjelp meg i min hyllest til alle de fantastiske barnehageansatte der ute; DEL!❤

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *