Hvorfor roper vi ikke ut målene våre!

Jeg roper det ut, sier det høyt. Jeg forteller alle som vil høre at det er dette jeg vil. At jeg vil prioritere meg selv, jobbe for å være den beste versjonen av meg. At jeg vil bruke tiden min på å trives i mitt eget liv. Enda jeg har barn. Enda jeg er gift. Enda jeg sikkert heller burde gjort tusen andre oppgaver, så gjør jeg stadig vekk mer for meg selv.

Såpass er jeg vel verdt?

Det er mange som følger med på #prosjekt2017. Mange som har startet sitt eget prosjekt. Noen med små forandringer, andre med omfattende livsstilsendringer. Jeg får snapper, mailer, meldinger og bilder. Jeg får klapp på skuldra, høye tomler og store smil. Jeg får vite at jeg inspirerer og motiverer. At fremgangen min gjør noe med andre, at pågangsmotet smitter. Og så roper jeg enda en gang at jeg gjør det FOR MEG SELV!

Dette er for at JEG skal ha det bra!

I en verden der vi helst skal gjøre alt for alle andre. Der barnas matpakker bør være gjennomtenkte og gjennomregulerte. Der huset skal skinne, barna skal utdannes og oppdras, mannen skal tilfredsstilles og resten av familien skal ha sitt. Og i stedet for å prioritere alt dette, så lever jeg livet mitt. Jeg gjør det jeg syns jeg fortjener!

Jeg setter meg mål for meg selv – og jeg forteller om dem til andre!

Det er akkurat som om noe holder igjen for å dele de store målene man setter for seg selv. Som om de ikke bør komme ut, eller ikke skal snakkes om. Man skal ikke skryte, ikke tenke på seg selv, ikke være best i noe eller oppnå noe kult. Men fader heller – hvorfor ikke?

Hvorfor skal vi ikke tøffe oss litt mer? Rope ut at vi vil at livet skal bestå av mer enn å tømme oppvaskmaskinen, smøre matpakker, lage uendelige mengder hverdagsmiddager, brette fjell med klesvask eller skifte tusenvis av bleier? Er det virkelig så galt å ønske at livet skal inneholde noe mer enn bare det?

For jeg vet at jeg blir bedre på alt det kjedelige når jeg får lov til å smake på mer av det gøye! Når jeg kjenner at jeg mestrer mer, får til det jeg vil. Uansett hva det er!

Tror ikke du også at det gjelder de aller fleste av oss..?

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *