Ett nytt mål – der fremme et sted

Har du satt deg mål? Mål for treningen, mål for hverdagen, uka, måneden? Eller året? Et mål for #prosjekt2017? I dag fikk jeg et mål. Et jeg ikke helt så komme…

Jeg liker ikke å snakke så mye om mine mål. Noen av dem er meget private. Mange av dem kan ingen andre sammenligne seg med! Vekt, antall treningsøkter, tyngden på vektene eller antallet repetisjoner vil alltid være ekstremt individuelt. Jeg vet jo ikke en gang om noen av målene mine er oppnåelige! Det er jo ikke sikkert at kroppen min noen gang kan ha den vekta jeg vil ha, og samtidig være sterk og sunn. Jeg vet jo ikke om det er realistisk å trene så mye som jeg gjør nå, eller om det i det hele tatt er bra i lengden!

Men jeg vet en ting, og det er at jeg skal løpe en mil den 2. september 2017! Jeg skal få på meg et startnummer og knyte joggeskoa godt. Jeg skal være med på en folkefest, og samtidig bryte en barriere jeg ikke var i nærheten av å se for meg da jeg startet med #prosjekt2017 for to måneder siden. Guess what;

JEG SKAL LØPE KK MILA!!!

Ei hel mil! Sammen med mange tusen andre! Altså – det er så stas! Og det er så kult å ha fått et så håndfast mål med treningen! Et mål som i aller høyeste grad er for å ha det gøy, men som også kommer til å holde meg litt i øra gjennom late, varme sommerdager der fristelsene vil ligge i kø. Et mål som handler om noe helt annet enn å bli tynn, men om det jeg er så opptatt av – om å være i form! Være sprek! Holde ut og kunne delta.

Og nå er det ikke bare sånn at jeg skal løpe disse kilometerne, men jeg skal gjøre det sammen med Hilde. Og forhåpentligvis mange av dere som følger oss. Sammen med KK Mila vil vi nemlig ha med oss så mange som mulig av dere som også har et #prosjekt2017. Vi vil ha med oss deg som aldri har løpt, du som bare vil gå, venninnegjengen som vil en tur til Oslo, du som vil løpe ei mil for første gang i livet og du som har gjort dette mange ganger før!

Vi vil lage et lag. Et Team Prosjekt2017!

Og vi skal gjøre alt vi kan for at alle som vil være med er så klare som over hodet mulig innen 2. september! Hvordan vi skal gjøre det forblir en hemmelighet en liten stund til, men jeg lover treningsopplegg, gode priser og tilbud, konkurranser med BRA premier, MASSE stå-på-vilje og humor underveis, kollektiv heiing i sosiale medier og bøtter og lass med treningsglede – selv i regn og sludd!

Kjenner du noen som trenger en utfordring? Et lite spark bak? Del gjerne med mamma, tante, venninnene eller kolleger. Vi vil ha med alle!!!

Og i mellomtiden kan du jo følge KK Mila og #prosjekt2017 på Facebook!

Dette innlegget markerer begynnelsen på et samarbeid med KK Mila der Hilde og jeg er ambassadører for arrangementet. Det ligger ingen andre økonomiske bindinger til samarbeidet enn at vi får løpe kostnadsfritt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *