#prosjekt2017 til nye høyder!

Nå tar vi det ett skritt videre. Hilde og jeg. #prosjekt2017 er ikke lenger min lille greie. Det er ikke bare noe jeg driver med her hjemme for å komme i form og føle at jeg eier livet mitt lenger. Det handler like mye om deg. Og om venninna di. Eller mannen din. Og nå vil vi snakke med deg, hvert fall nesten…

De to siste ukene har det skjedd mye i prosjektet. Vi har begynt å få noen samarbeidspartnere, vi begynner å finne noen gode prosjekter vi skal jobbe med og samtidig holder vi på for fullt med våre egne mål. Vi løfter og løper, leser bøker og finner glede i hverdagen. Og så har vi opprettet en egen side for #prosjekt2017 på Facebook! For nå vil vi for alvor ha med oss enda flere!!!

Vi tror vi er langt fra alene om å kjenne et behov for å finne tilbake til oss selv. Vi tror det er mange fler der ute, både kvinner og menn, som ikke helt husker sist de gjorde noe for å ta vare på seg selv og sitt. Som ikke prioriterer egentid. Som aldri dusjer alene, trener, går seg en tur, treffer venner, kjøper noe til seg selv eller smører seg med body lotion. Vi tror ikke vi er alene om å drukne i hverdag og kjedelige plikter!

Derfor vil vi prøve å motivere hverandre på Instagram, Snapchat og nå også på Facebook. Vi vil at du deler med oss! Hva gjør du for deg? Hva motiveres du av? Og hvem vil du ha med deg?

Inviter en venn, en mann eller kone, en kollega eller en tante til å like siden vår og – ikke minst – lik selv! Vi kommer til å premiere de som premieres bør, motivere de som motivasjon trenger og så skal vi selvsagt også bli den beste versjonen av oss selv samtidig!

Vi håper du vil bli med oss og gjøre 2017 til det beste året for DEG!

Følg #prosjekt2017 på Facebook og tag bildene dine på Instagram med #prosjekt2017!

Og hjelp oss gjerne med å spre det glade budskap; DEL, DEL, DEL!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *