For to måneder siden startet den – jakten på meg selv!

Jeg gikk ut i dagen og snudde meg ikke. Så meg ikke tilbake. Jeg bare gikk. Og løp. Og løfta og pusta og svetta. Jeg fikk ut alt det gamle og tok inn det nye. Det friske og sunne. Jeg startet et ny hverdag – og jeg fortsatte med den. I dag er det to måneder siden.

Jeg kjente ikke igjen kroppen min. Jeg visste ikke lenger helt hvem jeg var. Jeg hadde aldri alenetid, jobbet til alle døgnets tider. Så fort barna var i seng satt jeg meg ned ved PCen og jobbet videre. Kjempet for å få fornyet kontrakter, sendte ut tilbud og håpet noen ville bli med meg på ferden min. Jeg sov dårlig, spiste helt elendig, men kanskje aller verst – jeg var ALDRI ute. Aldri.

Skjortene mine var for trange i arma. Jeg veide mer enn rett etter siste fødsel. Ingen av klærne mine passa. Huden min kunne i beste fall omtales som grå. Livløs hadde jeg passert for lenge siden. Jeg ville nesten ikke være naken foran mannen min. Jeg som alltid har ment at det må man bare tåle. Hvis ikke må man gjøre noe…

Så da gjorde jeg det. Jeg gjorde noe.

Jeg løp.

Ikke fra noe, men til noe. Til en bedre versjon av meg selv. En sterkere, sunnere, sprekere, blidere og friskere versjon. En som tåler å møte motgang. En versjon som takler hverdagen. Hver dag. Som kan ake med barna, løpe med mannen, tåle barnehagebasiller, hanskes med småbarnslivet.

For jeg har ikke bare blitt tynnere. Jeg har blitt stoltere! Mer fornøyd med alt jeg er og alt jeg gjør. Jeg har gjort så mange endringer det siste halve året at jeg knapt kan si at jeg er den samme dama lenger. Jeg eier og driver min egen jobb! Jeg trener seks dager i uka og tar vare på meg selv. Jeg prioriterer det JEG syns er viktig. Jeg takker nei til det som ikke gir meg noe, jeg setter meg mål og jeg er ute og møter nye folk. Jeg skaper noe nytt, noe spennende – noe som er mitt.

Mitt liv.

Min hverdag.

Mitt #prosjekt2017

I dag har jeg holdt på i to måneder. Det er aldri for sent å begynne på jakten på seg selv. Bli med meg du også da vel…

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat

Bare meg. Sånn som jeg er nå. Uten sminke, uten klær, uten noe. Bare meg!

4 kommentarer

 1. Ønskemamma

  Beste jakten av alle!
  Og nå kommer våren – ute :o)

  1. Dette blir bare bedre og bedre!!!❤

 2. Jeg synes du er SÅ inspirerende om dagen!! I de innleggene hvor du beskriver følelsene du hadde før #prosjekt2017 kjenner jeg meg så veldig igjen i… nå er det på tide at jeg tar i et tak og slenger meg på deg! Jeg bare lurer på om du har endret kostholdet ditt noe? Forstår at du koser deg mindre enn før, men kan du beskrive hva du tenker i forhold til kosthold? Hva har du endret?

  1. Jaaa – bli med!!!

   Jeg er generelt litt lite glad i å snakke om kosthold og kostholdsendriger, for jeg er virkelig ingen ekspert!

   Helt enkelt kan jeg vel si at jeg lager mer av maten vi spiser, jeg er ganske restriktiv på sukker, fett og karbohydrater og vi spiser MYE mer grønnsaker (hvert fall vi voksne…).
   Og så trener jeg seks dager i uka. Det er nok den aller største endringen. Jeg spiste ikke godteri eller snacks i uka før heller. Men jeg spiste nok større porsjoner og generelt mindre nyttig mat! Og så drakk jeg ikke noe særlig vann. Det gjør jeg nå. MYE!!!

   Jeg syns egentlig ikke jeg koser meg så mye mindre, men jeg gjør det på en annen måte! I helgene nyter jeg min vin og gode mat, men jeg løper en langtur eller går på ski først!

   Og så legger jeg meg mye tidligere hver dag…

   Velkommen med i #prosjekt2017! Dette skal bli VÅRT år!!!❤

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *