Det handler ikke om kiloene – det handler om meg!

Jeg skal ikke juge å si at jeg ikke er glad for at jeg blir lettere. Det er klart jeg blir det! Det er klart jeg syns det er gledelig å se at kiloene forsvinner fra kroppen min, men det er så mange andre ting som betyr så uendelig mye mer. Dere andre for eksempel. Det fikk jeg nok en gang bekreftet i dag.

Hver dag føler jeg meg sterkere og sprekere. Hver dag løfter jeg blikket litt høyere enn før og tar inn dagen litt mer åpent enn tidligere. Jeg sover bedre, jeg spiser sunnere og jeg koser meg mye mer. Jeg jobber beinhardt for at firmaet mitt skal lykkes, at kundene mine skal være fornøyde og at de skal bli enda flere. Og jeg prøver alt jeg kan å finne nye ting som vil berike livet mitt – enda mer.

For det er jo dette som er livet. Det som er nå! Det går ikke an å utsette det. Det går ikke an å vente på at det skal begynne. Det har allerede begynt. For lengst! Og jeg skal leve livet mitt for meg. For mannen min og barna mine. For alt og alle som stoler på meg og regner med at jeg er her. Det er det som betyr noe. Det er det som gir meg mening.

Og så deler jeg. Jeg forteller om fremgang, tar dere med på turene mine. Jeg inviterer inn – og jeg inviterer med. Jeg sitter spent og venter på svar fra dere og håper at dere liker det jeg gjør. Det finnes jo ingen garanti for at noen andre skal syns at mitt lille prosjekt er så bra som jeg syns det er?

Men så kommer den lille snappen. Den fra ei jeg ikke kjenner, aldri har møtt:

«Med tørre hæler, slappsemage som jeg ikke kan skylde på graviditeten lenger (2 år siden) og nylig samlivsbrudd – har jeg blitt super motivert av din blogg og snaps! Nå hiver jeg meg med deg og vil bli en bedre meg 🙂 god torsdag»

En historie om et liv. Om en kamp. Med noen få ord får jeg lære om en sorg og et tap – og om en voldsom mobilisering og et krafttak av en oppreisning. Et menneske som med en ukjent styrke reiser seg etter det som for mange blir et absolutt nederlag. Et nederlag hun ikke akter å akseptere!

For et menneske! Og for en melding!

Og det er dette som gjør det så ufattelig verdt det. Det å dele. Det å involvere og invitere med. Jeg føler meg så vanvittig heldig som får lov til å få med meg så mange fantastiske mennesker på det som begynte som min lille reise. På det som er mitt #prosjekt2017. Nå er det VÅRT!

Så i dag vil jeg gjerne takke alle dere som sender meg snapper, som sendte Hilde snapper i går (dere som følger meg vet hva det der var!) og alle dere som har startet opp deres eget #prosjekt2017 – enten det inneholder bøker dere vil lese, fjelltopper dere vil bestige, byer dere vil se eller treningsmål dere har mista litt trua på at dere vil nå.

Jeg håper dere fortsetter å henge med på reisen. At dere inviterer med dere enda fler. Og at dere blir med på noe av alt det Hilde og jeg skal gjøre sammen fremover. Jeg lover at det er masse gøy i vente – for oss alle!!!

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat

Snappen er gjengitt med tillatelse

2 kommentarer

  1. Starter om igjen

    Du er så god du! Den anerkjennelsen om kampen, gir meg mye for å fortsette (den anerkjennelsen har jeg enda ikke fått av familie og venner nemlig… mye fordi jeg har mot til å fortsette og ei lita tulla i hånda som ikke skal oppleve mamma som trist hele dagen).
    Gleder meg til neste trening (og livet) snap fra deg 🙂

    1. Åååå – du er så sterk! Ta vare på deg selv, det virker som du er på god vei til nettopp det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *