Vel overstått…

Så har vi feiret deg i til gangs. Min helt fantastiske lille, store fireåring. Du har ventet og forventet. Du har pilt rundt som bare fireåringer kan og du har slitt med nattesøvnene av ren oppspilthet. Å få ta del i din glede har vært helt magisk!

For det er noe helt spesielt med å følge dine steg inn i verden. Å få bli med deg på din reise fra en liten fugleunge med dystre leger rundt senga di. At det lille menneske som så så perfekt ut, skulle være så sykt, var umulig å forstå. Og helt umulig å akseptere. At du sitter her, helt frisk, og feirer fireårsdagen din, er ikke mindre enn helt utrolig.

Du har så mye å gi. Og vi er så heldige som får. Latteren din er den fineste lyden jeg kjenner. Hendene dine som stryker meg over kinnet er den beste berøringen jeg kan kjenne. Når du ligger i senga di i helgene og galer som en hane for å fortelle alle at dagen kan begynne, klarer jeg ikke å la vær å smile for meg selv. Uansett hvor tidlig kroppen min syns det er. Og når du holder rundt lillesøsteren din, og snakker til henne sånn som du har hørt at vi gjør, ja da ser jeg på pappaen din og så ler vi stille sammen.

Du blir jo forbanna på meg også. Du brøler og vræler, du kaster ting og slår i bordet. Du blir så sinna at det lyser av deg og du er så treig at det går helt trill rundt for meg noen ganger. Det er ingen jeg blir sintere på, sånn rent bortsett fra faren din, og det er heller ikke mange som utfordrer meg på så mange nivåer som du gjør.

Men aller mest, min fine lille mann, så gjør du meg så uendelig takknemlig. Så rørt. Så betatt.

Du er et helt spesielt lite menneske. Med en helt spesiell liten plass i hjertet mitt. En plass som for alltid bare vil være din. Og som vokser seg større for hver dag som går.

Takk for at jeg har fått være mammaen din i fire år allerede.

Jeg kunne ikke tenkt meg å være noe annet…

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat

2 kommentarer

  1. Aldeles nydelig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *