Jeg hoppet – og jeg svever fortsatt!

Ny fredag. Ny helg. Ny bra arbeidsuke bak meg. Gjør jeg braksuksess eller flyter jeg på en bølge av nybegynnerflaks og gode hjelpere..? Ikke vet jeg, men jeg har aldri hatt det så bra som nå!

Ok – så er jeg livredd for hva som skjer etter jul. Jeg aner ikke hvor jeg kommer til å være, hva jeg kommer til å gjøre. Jeg vet ikke om jeg skal fortsette å kjøre til Lørenskog eller om jeg må gå med avisa på natta for å sørge for at det kommer penger inn. Jeg jobber beinhardt med å strukturere dagene, produsere det jeg selger, være styreleder, kone, mamma og husmor. Og å ikke blande dette for mye…

Det er virkelig ikke hver dag som er like enkel eller hver natt som gir meg like god søvn!

Men jeg har fått noe annet. Noe jeg har lett etter og ikke funnet. En følelse som ikke kan forklares med noe annet ord en glede! Jeg føler at jeg mestrer. At jeg tøffer meg skikkelig. Jeg kjenner at jeg rett og slett føler meg ganske flink!

Jeg er klar over at det kan snu. At jeg plutselig en dag kan være utdatert og avdanka. Jeg har ikke lagt en plan for hele fremtiden og jeg har ingen ide om hvor langt jeg kan strekke dette. Men jeg vet at akkurat nå, akkurat i disse ukene, har jeg funnet noe som gir meg mer enn jeg trodde en jobb noen sinne kunne gi meg!

I juni tok jeg sats. Jeg satset på det absolutte ukjente. Jeg søkte haugevis av jobber og ventet lenge på svar. Svar jeg ikke fikk. I dag var jeg i et nytt kundemøte. Et av flere jeg har hatt i det siste. Et møte jeg tror kan bli til noe veldig morsomt til neste år. Vi har allerede begynt å se resultater hos Elkjøp og Lefdal og jeg blir bare sikrere og sikrere på at det jeg gjør er gull verdt for oppdragsgiverne mine.

Og for noen dager siden, da jeg leverte enda en tekst den dagen, så så jeg opp fra skjermen et lite øyeblikk. Så ut over de jeg jobber for og trakk pusten godt inn. Jeg lot skuldrene synke og tenkte;

Det er dette jeg skal gjøre. Det er dette jeg kan…

Så nå tar jeg helg. Jeg lar roen senke seg, tar med meg bikkja ut på en lang tur og så skal ta i mot familien min med tente lys, fyr i peisen og åpne armer etterpå.For jeg kjenner på en lykke. Og jeg kjenner meg lykkelig!

Og en lykkelig mamma har overskudd til å skape lykkelige stunder!

GOD HELG!!!

Følg meg videre på Facebook og Instagram – og på Snapchat

Og syns du jeg fortjener det, så nominer meg gjerne til årets Vixen Blog Awards!

2 kommentarer

  1. Ta vare på lykken og nyyyyyt helgen jannemor!!❤️

    1. Tusen takk Nora! Og har jeg skjønt rett? Er det på sin plass og gratulere med ny bolig..?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *