Trond Mois Favorittmeny

I går smakte, lukta, lo og skravla vi oss gjennom Trond Mois Favorittmeny. En meny bestående av ikke mindre enn ni retter! Og fytti rakkern så godt..! Er du i beit for en litt annerledes bursdagsgave eller venneopplegg må jeg bare anbefale dette med en gang!

wp-1476356655794.jpg

I år ønsket jeg meg tid sammen med Ingeniøren til bursdagen min. Tid og opplevelser. Noe vi kunne gjøre sammen, oppleve sammen – og kanskje til og med lære noe av. For selv om det er utrolig hyggelig å sitte sammen ved et bord og nyte matro og matglede på sitt beste, så er det faktisk noe vi får til relativt ofte. Enten lager vi noe spesielt hjemme, eller vi tar oss tid til å gå ut sammen. Men denne gangen skulle jeg få en ny og helt spesiell opplevelse. Og det skulle vise seg å bli en opptur av de sjeldne.

wp-1476356647260.jpg

Sammen med en hel restaurant med fremmede startet kvelden med noen drinker med Djevelegg til, før vi gikk over på Champagne og kaviar på toast, østers naturell og tunatartar. Dette ble etterfulgt av appelsin- og parmesanmarinerte sjøkreps med et nydelig øl til før biff tartar, klassisk entrecôte og en lun ost med en fantastisk rødvin til! Og så, etter mange timer, masse latter og flere historier fra Sarons Dahl enn noen noen gang har hørt, avsluttet vi måltidet med en sitronterte med en hjemmelaget sorbé og en perfekt dessertvin i glasset.

Et favorittmåltid helt etter min smak!

Og selv om østers kanskje ikke blir min absolutte favoritt med det første, er jeg glad jeg fikk prøve både det og et par tre andre ting i går. Og ikke minst ble det så hyggelig rundt bordet vårt at det vanket både klemmer og lykkeønsker ut i oktoberkvelden når vi til slutt klarte å reise oss for å gå.

wp-1476356639226.jpg

Alt i alt var dette en opplevelse jeg sent vil glemme. En onsdagskveld helt utenom det vanlige og virkelig midt i blinken for Ingeniøren og meg. Kurset ble arrangert i samarbeid med Aperitif, og de har flere kurs man kan velge mellom. Jeg fikk dette i bursdagsgave og anbefaler dette utelukkende fordi det var superbra og en utrolig hyggelig ting å gjøre sammen med kjærsten min.

wp-1476356624401.jpg

Dette er virkelig et av mine aller beste julegavetips!

Og forresten – i kveld skjer det. Da er det vår tur på TV2 Livsstil! «Kjære mamma» – kl 20.00. Håper vi «sees»…

Følg meg videre på Facebook og Instagram – og på Snapchat

wp-1476356631478.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *