Jeg tøffer meg – og tør det!

Tenk å få så mange klapp på skuldra, så mange heiarop – så mange virituelle klemmer! Jeg tøffer meg mer enn toget og trygg i valget, men misforstå meg rett; dette er ikke verdens enkleste vei. Jeg er forberedt på det meste..!

Å velge å bli min egen arbeidsgiver er ikke en avgjørelse som ble tatt over natta. Den kom ikke helt av seg selv heller, men har vokst over tid. Spørsmålet om hvordan jeg kunne omsette mine kunnskaper og ferdigheter til noe nyttig for næringslivet har ligget der lenge. Hvordan bruke synligheten jeg har fått, utnytte posisjonen jeg har tatt?

For let’s face it; ei småbarnsmor på arbeidsmarkedet er ikke kjempepopulær. Det kryr ikke av tilbud og avslagene har kommet som perler på en snor. Så hva gjør man da? Når man vet at man har masse å by på, men trenger en sjanse? Når man ønsker seg en jobb der man fortsatt kan se barna gå Lucia-tog, men allikevel ikke forsvinner helt fra det man syns er gøy og spennende?

I mitt tilfelle venter man. Og så har man litt flaks. Og det fortjener man…

Som jeg skrev for noen uker siden så kom løsningen for meg ved en forespørsel fra en gammel bekjent. Ei jeg studerte sammen med. Ei med et stort behov for min kompetanse, men uten  mulighet til å ansette noen. Og så hev jeg meg på. Jeg åpnet for en storkunde, samtidig som jeg begynte å snakke med noen mindre. Jeg tok sats og hoppa og nå har jeg virkelig trua.

For jeg vet at jeg tilbyr noe bunnsolid, og jeg vet at det er et stort behov der ute.

Så nå sitter jeg og nyter de siste dagene uten full timeplan. De siste dagene før jeg skal begynne å fylle tiden med møter, kontordager og lange skrivetimer. For allerede på mandag smeller det med første dag i nye omgivelser. Og frem til det skal jeg virkelig forsøke å nyte muligheten til å gå meg en tur og se på sola. Og så skal jeg jobbe hardt for å lage en god struktur på ukene og dagene fremover.

Livet som småbarnsmor med eget firma har så vidt begynt, men enn så lenge fremstår det veldig bra…

Følg meg videre på Facebook og Instagram – og på Snapchat

4 kommentarer

  1. Så full av energi, glede og pågangsmot du er! Det er så deilig å høre og sånn energi genererer mer energi og det blir så bra.

    Lykke til!

    1. Tusen takk! Dette føles så bra og riktig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *