Jeg blir min egen sjef!

Jeg har jaktet og lett. Skrevet søknader, mottatt avslag. Jeg har mistet motet, følt meg aldeles ubrukelig og verdiløs. Men endelig er det klart; mandag blir første dag i min nye karriere. Og jeg er min egen sjef!

For ut av det blå kom det en mail, og ut av den kom det en ide. En ide som har modnet, vokst seg større – og nå har den blitt en jobb. En arbeidsplass med bare en ansatt, men med et utrolig spennende prosjekt på blokka og et utall muligheter der ute. For noen måneder siden hadde jeg aldri trodd at jeg skulle kunne komme så langt på så kort tid, men det har jeg. Og nå er jeg superstolt!

Etter mange år som markedsfører og markedssjef setter jeg meg nå på leverandørsiden av bordet. Og jeg skal levere noe helt unikt. Jeg skal jobbe som tekstforfatter og skribent med fokus på innholdsproduksjon til nettsider og sosiale medier. Jeg skal rett og slett skrive gode, engasjerende tekster for kundene mine, slik at de får frem det budskapet de ønsker å nå ut med. Og etter min erfaring er det et skrikende behov etter min kompetanse der ute.

Så nå føler jeg meg vanvittig tøff.  Jeg er så sjukt stolt! Jeg har signert med min aller første kunde, og jeg kunne ikke fått en bedre start. For jeg føler at jeg starter på toppen. At jeg begynner mitt nye liv som freelandser på den best tenkelige måten jeg kunne. Med en oppdragsgiver med stor pondus i bransjen sin og kraft nok til å synes med alt de gjør.

I dag feirer jeg at jeg har signert min første kunde; Elkjøp og Lefdal!

Og det er mildt sagt vanvittig…

Jeg aner ikke hvordan dette vil gå eller hvor langt jeg kan ta det. Jeg har store ambisjoner og et brennende ønske om å lykkes, men ser jeg at det ikke går skal jeg være den første til å gi meg mens leken enda er god. Dog er det et stykke dit håper jeg. Først skal jeg prøve meg i det nye livet mitt! Det livet der jeg får være min egen sjef!

Følg meg videre på Facebook og Instagram – og på Snapchat

wp-1474912597220.jpg

10 kommentarer

 1. Så spennende <3 DU er knall tøff. Gratulerer så masse. Det er drømmen min også, å ha noe helt eget <3

  1. Drømmer er til for å jobbes for! Jeg er så takknemlig for at jeg får muligheten nå…

 2. Gratulerer!

 3. Jenny Gusterud

  Gratulerer så masse!!:-)
  Så utrolig velfortjent! Ei beintøff dame du <3

  1. Tusen takk Jenny!

 4. Hei Janne, dette hørtes kjempespennende ut. Gratulerer. Gleder meg til å se hva du får til! Dette er jo perfekt for deg! 🙂

  1. Tusen takk Klaus! Jeg gleder meg helt vilt!!!

 5. Gratulerer!! Så tøft!!

 6. Gratulerer!! Så tøft!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *