Søndagsangst

Den kommer liksom snikende. Hver søndag, når det nærmer seg kveld. Humøret blir litt dårligere, det er akkurat som det blir litt vanskeligere å puste. Jeg kjenner på en klam klo som sniker seg inn og tar tak. Snart er helgen over, alle andre skal tilbake til jobbene sine, hverdagen. Jeg skal fortsatt være hjemme.

Nå er det slutt. Nå skal jeg ikke syns synd på meg selv lenger!

Søndagen skal ta tilbake og mandagen skal feires!

Jada, jeg vet at det høres helt tøysete ut. At jeg plutselig skal digge mandager. Elske den dagen jeg stort sett har hata litt sterkere enn pest. Skal liksom jeg fly rundt i treningsklær med eplerøde kinn fra kl 06.00 ved ukas start og bare kvitre mens jeg drikker grønn te og gnafser mandler og en kvart avocado?

Altså – jeg har jo ikke tenkt å skifte personlighet heller da! Jeg skal ikke prøve å late som jeg liker yoga eller at jeg i det hele tatt forstår meditasjon. Jeg har riktignok kjøpt ei flaske urter som visstnok skal rense kroppen min litt. Jeg må fortsette med treningsturene mine og jeg skal prioritere å ha det litt fint. For det nytter ikke å sitte flere timer hver søndag og grue seg til en ny uke i den litt ensomme virkeligheten.

Nei, livet er for kort til å dvele ved det som ikke går veien – akkurat nå. OK, så har jeg ikke fått de svarene jeg har ønsket meg. Jeg har ikke alltid masse spennende oppgaver å drive med eller ting som gir innhold og mening til dagen. Jeg er uinspirert og lei mange ganger og jeg syns søren meg ikke det bare er lett å være utenfor arbeidslivet, men fader om jeg skal gi meg!

Jeg prøver å nyte dette. Tenke at jeg har veldig godt av det. Jeg fortjener å finne meg selv litt etter prøverørsforsøk og fødsler. Jeg fortjener å puste helt ned i magen og tenke at det jeg gjør nå er en investering i fremtiden. Tid til å tillate Lillesøster å ha en roligere start på barnehagelivet.

Helt seriøst; det kommer til å løse seg. Det tar bare litt lenger tid!

Så da skal jeg prøve litt rens av kropp mens jeg venter på drømmejobben. Dette er jeg mildt sagt spent på…

Følg meg videre på Facebook og Instagram – og på Snapchat

img_1461.jpg

3 kommentarer

  1. Du er tøff som får det til og som tenker positivt. Gleder meg til å følge med på ferden <3

  2. Kanskje du kan begynne med blogging på heltid, til det dukker opp en jobb? Bloggen din er jo ganske populær allerede, og det er jo endel penger i det om man går inn for og satse på det skikkelig? Bare et tips om du ikke har tenkt på det;)

    1. Jeg har egentlig jobba mot det i hele år, men det har ikke gått helt veien dessverre… Det er absolutt penger i blogg, men det varierer veldig mellom fokusområder og hva man er villig til å gjøre.

      MEN; å skape min egen arbeidsplass er kanskje ikke så langt unna allikevel! En ting er hvert fall sikkert – det blir en spennende høst!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *