Gratulerer med dagen, min vakre lille pike

Jeg kan bare lukke øynene så er jeg der igjen. I et av mitt livs aller største øyeblikk. Da du ble løftet opp til meg. Lagt inntil meg. Når dyna ble svøpt rundt oss begge og jeg kjente den varme, lille kroppen din inntil min.

Om jeg lukker øynene kan jeg kjenne hvordan jeg ble fylt av en ro og en glede jeg aldri hadde kjent før.

Noen ganger kan jeg ligge i natten og bare høre på familien min. Lytte til de små, nesten umerkelige lydene. De du hører bare fordi du vet at de er der. Jeg kan kjenne på nærværet til barna mine. Kjenne på den fantastiske følelsen av å ha dere her.

Da du kom for ett år siden ga du meg en gave ingen andre kunne gi meg. Du ga meg en opplevelse jeg aldri hadde fått før. Du ga meg en varme jeg aldri hadde kjent.

IMG_4200.JPG

Jeg vet ikke om det var timer eller bare minutter vi lå der. Jeg husker ikke når de veide deg eller hvem som la deg tilbake. Men jeg husker at dagen var like ny som du var. At vi lå der sammen og kjente at rommet ble lysere av morgensolen utenfor vinduet. Hvordan flere og flere våknet opp til nyheten om at du endelig var her. At alt hadde gått fint.

Nå har du vært her et helt år. Du viser oss stadig mer av den fantastiske personligheten din. Du tøyser og ler. Du betrakter alt og alle. Du kjefter og blir sinna. Du er utålmodig og tålmodig. Du er litt lat, men meget bestemt. Du vil opp og frem, og du kommer unna det meste med et smil.

Og du lener deg inntil. Du søker nærhet og gir av din varme. Og jeg tar i mot.

Jeg kan ikke forklare hvor viktig din fødsel var for meg. Jeg kan aldri finne store nok ord for å beskrive min takknemlighet for at du er til. At jeg har fått bli tobarnsmor var aldri en selvfølge. At du kom betyr mer enn du noen gang vil forstå.

Første gang jeg kjente varmen din visste jeg at jeg ville elske deg for alltid. At jeg allerede hadde elsket deg et helt liv.

Gratulerer med dagen, min vakre lille pike.

Tusen takk for at du valgte akkurat oss!

Følg meg videre på Facebook og Instagram – og på Snapchat heter jeg jannorama.no

sommer 055sommer 054sommer 053

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *