Høygravid sexgudinne søkes!

Magen er stor som et fjell, det renner råmelk av puppene bare du ser litt hardt på dem og tissen min vet jeg ikke lenger hvor er. Det er kynnere, babyspark, hår og fremmedelementer over alt, og det eneste jeg vil er å bli elsket – ikke tatt på…

I går tok jeg meg selv i å prøve å overtale fastlegen min til å sette i gang fødselen. Hun så meg dypt inn i øynene og presiserte at hun på ingen måte hadde lov til det. Jeg sa jeg forstod, men inni meg protesterte hver eneste celle. Så hva hjelper da? Hva kan jeg gjøre for å få litt fortgang i dette fødeprosjektet? For å komme litt nærmere innspurten og målstreken? Du har jo alltids sex da…

Visstnok så er det noe med hormonene i mannens utløsning som kan hjelpe modningen og dermed ha en viss påvirkning på når fødselen kommer i gang. Jeg måtte spørre om det funka selv om det ikke finnes svømmere. Over hodet. For når du er så og si 38 uker gravid, så er faktisk ikke seksuelle krumspring det aller første du tenker på. Hvertfall ikke jeg. God gammeldags misjonær tror jeg min mann vil finne svært frastøtende, låra mine vil aldri i verden holde ei runde på toppen, og rompa mi er absolutt bedre å sitte på enn å vise frem, så den skal neppe løftes mye fra madrassen. Bikinilinje har jeg ikke hatt på flere uker, så om noen i det hele tatt finner frem der nede så kvalifiserer det til en medalje av edlere metall. For ikke å snakke om disse puppene som er så svære og overfylte at sønnen min har begynt å kalle dem jur…

Og så sitter det altså et godt utdannet menneske forran meg og forteller meg at det eneste hun kan foreslå for å få meg videre i prosessen, er å by meg frem for min mann. Denne tålmodige, vakre sjelen som lager mat til meg før han tar seg en løpetur. Han, som uten et ord, står ved min side mens jeg spyr som en gris ut av nesa før jeg ber han om å bli med meg inn i dusjen! Han skal utsettes for dette også!

Denne legen mener altså at jeg skal be han om å ha seg med meg! Om å ikke bare elske meg, men til og med med meg! Det er som å si at det er et vakkert forspill at mannen masserer den gravide kvinnens mellomkjøtt med en velegnet olje… Mellomkjøttet! Har du hørt og lest et mer grusomt navn på et område på kroppen noen gang?!?

Så da sitter jeg her da. Like gravid som i går. Langt fra nypult, men med en kjærste med nervene i behold og rolig puls. Tror vi avventer ei litta uke til jeg… Vi kan jo vertfall beholde vårt gode forhold og humør over helga!

Kjenner du deg igjen? Eller kjenenr du noen som akkurat nå sitter og venter..? Del da vel!

Følg meg videre på Facebook og Instagram – og på Snapchat heter jeg jannorama.no

Uke 37

16 kommentarer

 1. Godt det er flere som ikke føler seg som sexgudinner om dagen! Jeg ble nesten provosert da jordmor på svangerskapskurset sa at det beste man kunne gjøre før fødsel var å ha masse spontan sex.. MASSE SPONTAN SEX! Jeg er 38 uker gravid og det finnes ikke NOE spontanitet i min hverdag om dagen, så hvis sex er det som skal til, så kommer den ungen til å bli der inne lenge..

  1. jannorama

   Hahahaha – jeg vet ikke hva spontan betyr lenger jeg!!! Det føles altså så sjukt uaktuelt…

 2. Care by Linn

  Det kom til og med en liten tåre i latteranfallet her nå!! Hahahaha FANTASTISK skrevet! Her er vi i uke 39 og lysten er ikke overveldende her heller!

  1. jannorama

   Hvem i all verden har LYST på sex når det er ubehagelig å sitte helt vanlig i ro og mak?

 3. Christine

  Jeg dæver! Her har vi snakket om det,og glatt avslått det! Stakkars mann,det hadde jo blitt som å ha sex med en strandet,gråtende(det gjør vondt nok i frua fra før liksom) og på god vei dødende hval da tar jeg heller noen runder med bakke og trappeløp!

  1. jannorama

   Nå fikk jeg akkurat melding fra en lege om at det hormonet vi er på jakt etter i sæden er det samme som du finner i modningspillene!!! Altså; nå er det ingen vei utenom…

   1. Christine

    Okey,nå vet jeg ikke om det var gode eller dårlige nyheter..skal jeg le eller gråte liksom? Har ikke lyyyyst,men vil ha lykkeliten uuuuut!

   2. jannorama

    Her er det avgjort nå; nå må Ingeniøren til pers!!!

 4. Jeg fødte for to uker siden, en uke før termin… Vi bestemte oss for å prøve å sette det i gang med litt sex… som sagt så gjort.. tre kvarter senere startet riene… 3 t og 20 minutter senere var hun kommet til verden! 😉

  1. jannorama

   Det avgjør saken!!!

  2. Ingeniøren

   Line! Jeg vet ikke hvem du er, men jeg liker deg ikke.

   1. jannorama

    Vær hyggelig mot leserne mine, kjære!!!

  3. Du får rapportere hvordan det gikk, så skal jeg vurdere om det er verdt et forsøk jeg også!

   1. Foreløpig svært dårlige resultater, men jeg gir meg ikke!!!

 5. kristina

  HAHAHAHAHAHAHAHAAAAA! Ååååå jeg døøøør av latter hahahahahahaha!
  Kan trøste med at jeg var singel i svangerskapet, så det var ikke noe «hjelp» å få i den forbindelse :p
  Kidden kom ut likevel, 4 dager på overtid (men 1 dag før menstermin), og pinen(e) med å være gravid gikk over. 🙂

 6. Vannet gikk rett etter en runde i halmen første gang jeg var gravid. Fødte på termin. Det er helt sjukt å tenke på! Nå er jeg 24 uker på vei med nummer tre, og har erklært for mannen min at jeg har sluttet med sex for denne gang. Bekkenet holder på å falle fra hverandre, men det er ikke i nærheten så plagsomt som åreknutene i det som en gang var et underliv. Jeg visste ikke at det var en tilstand en gang! Men joda, jeg klinker til med noe nytt for hvert svangerskap! Det er helt jævlig og jeg blir oppriktig talt nokså nedstemt av hele greia, selv om all nettekspertise lover at dette forsvinner når barnet er født. Vel, vel, det er sånn nå, og det siste jeg trenger er et samleie til å forverre situasjonen. Ergo må baby finne veien ut på egenhånd når den tid kommer. Den trengte en mann til å finne veien inn, men den trenger ikke en mann til å finne veien ut! Hå nei, det har babyer klart selv til alle tider!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *