På en rosa sky

Du kom inn i livet mitt med alt du er og alt du skal bli. Du har bergtatt meg, sjarmert meg i senk. Du gjør mer med meg enn du kanskje noen gang vil forstå. Du har endret meg mer enn jeg trodde noen ville klare.

Maja

Jeg trodde jeg visste alt om å være mamma. Alt om å elske et barn. Jeg trodde jeg var forberedt på hvordan det ville bli. Jeg fryktet å ikke kunne elske to like mye som jeg elsket den ene. Jeg fryktet ikke at jeg kunne elske så mye at jeg nesten ville miste fotfeste.  Men det tror jeg jeg har gjort.

For sammen med broren din tar du fra meg all kontroll i livet mitt. Dere styrer meg, styrer hjertet mitt, tankene mine. Dere er med meg i alt jeg gjør, selv når jeg føler at jeg kobler dere helt ut. Det er dere jeg snakker om, dere jeg savner. Deres rytme er vår rytme. Deres hjerteslag er som min puls.

OleogMaja

Jeg kan ligge og bare se på deg når du ligger tett inntil meg. Du strekker deg mot meg mens øynene dine lyser. Du klukker av latter av tøysestemmer og du skravler med alle som vil svare. Du ser på ting med en nysgjerrighet og et vitebegjær av de skjeldne. Du suger til deg inntrykk og lar ingen slippe unna de klare, blå øynene dine.

Tripp-Trapp

Du er så vakker som dagen er lang. Ditt smil kan smelte ett hvert hjerte. Du er vår store flirt og vår øyesten. Du har sjarmert oss alle og du har gjort meg hel.

Kjære fine Lillesøster – jeg er så takknemlig for at jeg får være mammaen din!

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat heter jeg jannorama.no

2 kommentarer

  1. Christine

    Åhh.. Så utrolig vakkert! Nå kom det en liten tåre her. Jeg sitter her med en liten som er bare et par uker eldre enn din skatt,og absolutt ingenting forberedte meg på hvordan det ville bli å elske et annet menneske så tvers igjennom at det innimellom gjør litt vondt! Kan overhodet ikke forestille meg hvordan det blir når Nr 2 kommer. Herregud,jeg kommer jo til å bli redusert til en klump av følelser!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *