Aktivitetsferie

Hytta vår er 55 kvm. Sønnen vår er snart 3 år. Det er bare å innrømme det med en gang; det koker inne hos oss!

Det er sverd og fekting, film og biler, løver og tigere – ja alt du kan tenke deg og om hverandre! Aldeles vanvittig hektisk, gøy og slitsomt… Ferie er jo på ingen måte hva det en gang var!

Så nå sitter jeg på Skihytta og drikker te etter å ha gått alle bakkene opp med Lillesøster i vogna. Ute i skiløypa øves det på fiskebein og nedoverbakker. Det er prøving og feiling og test av både far og sønns tålmodighet…

Helst skulle nok den minste tatt en reprise på gårsdagens aktivitet. Da var vi en time i bassenget på Park Inn Trysil Mountain Resort. Og vi var helt alene! Det var bare oss fire, og begge barna storkoste seg!!! Vi fløt på motstrømmen, svømte ut i vinterkulda, testa armringer og forsiktige hopp fra kanten! 

Her er noen bilder fra de siste dagene – dette anbefales!!!

   
    
    
   

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *