Alenedag

I dag har jeg virkelig kost meg. Gått med arma rett ned, drukket kaffe når jeg selv ville, fått hodemassasje og spist lunsj helt i fred. 

Det hele har rett og slett vært helt fantastisk. For midt i et julekaotisk kjøpesenter har jeg gått i mitt tempo mens puppene ble hardere og hardere og jeg valgte å overse meieriet fullstendig. For Lillesøster var på jobb med pappa som egentlig skulle hatt fri, men som måtte jobbe littegrann alikevel. Og det var hans ide! Jeg er så stolt av ham… 

Og for å snike inn et ørlite politisk stikk på en førjulsfredag; dette hadde han ikke gjort om han ikke hadde vært gjennom en pappapermisjon tidligere! For nå har han selvtilliten til å si «vi fikser jo det!» Og jeg har ro nok til å vite at de selvsagt gjør det! Heia Fedrekvota – du er viktig!!!

Men enda viktigere er fem minutters ekstra hodemassasje hos frisøren. Kaffe fra lekkert glass og lunsj med både kniv og gaffel. Og lave skuldre, god tid og litt gi-faen-holdning den siste fredagen før jula smeller til. Sånt blir det lykkelige mammaer av, lykkelige julemammaer…

  
Huske å bli med på gårsdagens give away om du vil teste noen nye produkter. Vinneren trekkes på søndag!

2 kommentarer

  1. Jenny Gusterud

    Så utrolig velfortjent Janne!
    Ønsker deg og dine en riktig god jul! 🙂

    1. Tusen takk kjære deg! Alt det beste til dere også!❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *