Litt kontroll

Noen kvelder løper jeg beina av meg. For ingenting. Man kan jo godt si at det er trim, men sånn på slutten av dagen er det mildt sagt ikke akkurat det jeg trenger kjenner jeg!

Derfor har jeg i lang tid forsøkt å få Ingeniøren til å løpe opp, men han er så treg at innen han har reist seg fra sofaen er det full krig i sprinkelsenga og den smokken som vi kanskje kunne lurt umerkelig inn for å avverge katastrofen, ja den kommer flygende mot deg i det du styrter inn i babyens hule. Katastrofealarmen igangsettes!

For nå sover Lillesøster på eget rom. Helt alene i den store, lille senga. Det er så godt å se henne der. Med de små lubne armene som holder rundt kluten sin, og den lille fine pusten som i gir lyd til små sukk og fine lyder. Og nå kan jeg sitte i sofaen i stua og se henne når jeg vil. Vi har nemlig fått teste ut uGrow BabyCall fra Philips Avent og med en app på telefonen kan jeg følge med på hvert lille sukk om jeg vil. Ja, selv om jeg er i et annet land kan jeg se min lille prinsesse!

Kamera3

Philips Avent uGrow – Den Smarte Barnevakten!

Jeg er litt livredd for nye tekniske dupeditter og prøver strengt tatt å holde litt igjen på den rivende utviklingen. Jeg har egentlig ikke helt sett nødvendigheten av BabyCall med kamera og jeg blir litt matt av alle de forskjellige sendere og mottakere og fjernkontroller og devicer vi bare må ha for å komme oss gjennom en helt vanlig dag. Jeg syns forsåvidt også at barnet mitt skal få lov til å sove i fred uten at jeg følger med på hver en bevegelse, men det har endret seg litt etter at jeg fikk barn nummer to!

Kamera1

For barn nummer en kan veldig lett vekke barn nummer to – og omvendt. Som for eksempel nå i disse forkjøladager der Lillemann har fått en hoste som får Kols til å høres ut som massasje av lungene. Ved å åpne appen på telefonen kan jeg med en gang se om Lillesøster reagerer på lydene fra soverommet ved siden av eller om hun ligger rolig i dyp søvn. For det er jo ikke når lyden kommer at gode råd er dyre! Nei, katastrofen starter så lenge før det… Det er de små bevegelsene som setter i gang det hele! Og de hører du ikke nede i stua, til tross for at bygget er fra 1977 og særdeles sparsommelig isolert.

Og fortvil ikke! Installering av av både kamera og app er superenkelt. Jeg ble litt svett da det ble lansert QR-kode midt oppe i det hele, men det var bare å vise et bilde til kamera – og vips gjorde app og monitor resten av jobben! Og det var superenkelt å invitere Ingeniøren til å også ta i mot signaler fra samme apperat. Så nå kan vi sitte ved siden av hverandre i sofaen og se på favorittjenta vår sammen, på hver vår telefon.

Kamera - bilde fra app

Bilde tatt med appen!

Følg Philips Avent på Facebook for gode tips og morsomme konkurranser!

Følg meg på Facebook og Instagram – og på Snapchat heter jeg jannorama.no

4 kommentarer

  1. Marianne

    Denne har vi også kjøpt! Siden Magnus også nå sover alene før vi legger oss var det på tide å kjøpe babycall. Vi har en ganske liten leilighet, men er avhengig av å kunne lukke døra til soverommet helt, på grunn av to nysgjerrige katter ba mannen om å finne den enkleste og billigste på expert, sånn som bare registrerer lyd. Men mannen kom jo selvfølgelig hjem med UGrow, den mest fancy, dingsefreak som han er. Jeg var skeptisk til å skulle overvåke babyen på den måten, men nå ser jeg hvor kjekk den er! Min mamma syns det var for gæli’ måten vi sitter og overvåker han og at vi attpåtil kunne dele videoen med andre. Men kjekt å ha muligheten! Og gjett om den ble brukt på fredag, da hønefar i huset her var på julebord med jobben, og kobla seg på rett etter leggetid for å se hvordan det lå an med søvnen til Magnus

    1. Hahaha-det er moro!!! Pappaer altså…

  2. Kan man lade den opp og bruke den i vogna f.eks?

    1. Nei, det kan man ikke dessverre…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *